Planeta Phaeton a fost distrusă în trecut de Dumnezeu, pentru a nu locui pe ea Lucifer şi îngerii săi – spun unele lucrări esoterice


Conform unor lucrări esoterice, Lucifer, cunoscând planul de creaţie divină, nu a mai ascultat de Dumnezeu şi a cerut independenţă, considerându-se şi el dumnezeu. Pentru a atrage de partea sa şi alţi îngeri, el le-a prezentat tentaţiile lumii fizice, pe care dorea să o construiască.

În acest scop, după desprinderea planetelor Marte şi Jupiter din Soare, el a vrut să-şi construiască o planetă în care să-şi pună în aplicare propriul său plan de creaţie. În urma marii bătălii a îngerilor, Lucifer şi îngerii ce l-au urmat au fost înfrânţi, iar planeta pe care el urma să o formeze, a fost distrusă. După acest moment, Dumnezeu a hotărât expulzarea lui Lucifer şi a îngerilor ce l-au sprijinit, pe planeta care era în procesul de formare, Pământul.

Planeta distrusă de Dumnezeu, pe care Lucifer voia să-şi creeze propria sa lume, ar fi avut diametrul de 2.700 km. Explozia acestei planete este amintită și în legendele antice elene, care arată că Phaeton a fost distrusă de Zeus, pentru a nu tulbura, prin însăşi existenţa ei, echilibrul sistemului solar.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO