Teroare în Australia: mai mulţi martori au declarat că au observat o creatură albă, cu ochi asemănători unei muşte


Acest eveniment ufologic / extraterestru a avut loc în Australia, în localitatea Crackneck Lookout, regiunea New South Wales, pe 19 septembrie 1976. Era ora 19:00, atunci când un bărbat a observat un rând de lumini în nord. Niciun zgomot nu se auzea și luminile erau staționare. Totul a durat cam 10 minute. Păreau să fie 5 lumini dispuse în linie dreaptă, iar luminile erau albe și verzi.

Tot în acelaşi timp,o femeie care îşi conducea mașina observă un obiect ciudat, în formă de disc, cu o cupolă staționară la aproximativ 25 de metri deasupra ei. Foarte speriată, accelerează și se opreşte la prima benzinărie. Acolo femeia își sună soțul să vină să o ia, deoarece era prea zguduită pentru a conduce în siguranţă acasă.

În aceeași noapte, la ora 20:00, o creatură a fost văzută la Crackneck Lookout, la aproximativ 6 km distanță. Patru tineri (doi băieţi şi două fete) au parcat la un belvedere. La 20:15, cei doi băieți, Tony și Nigel, s-au dus la marginea stâncii din apropiere, când deodată au auzit niște zgomote jos în râpă. Au coborât și au auzit din nou zgomotele; au mers puțin mai departe și au auzit mai multe zgomote (cum ar fi foșnet și un târâit de iarbă). Așa că au mers până la o mică poiană de pe partea stâncii și s-au uitat în jos. Apoi au văzut această creatură târându-se pe deal. Era una ciudată, fiind de culoare albă. Au alergat până la mașină și au intrat în ea. Tremurând de frică, ei au încuiat toate ușile maşinile. Le-au spus celor două fete care rămăseseră în mașină, Linda și Many, că au văzut „ceva” acolo jos.

Apoi, dintr-o dată, au observat această creatură urcând printre copaci. Nigel a văzut-o primul. Le-a spus celorlalți ceea ce vedea și toți s-au uitat într-acolo. Tony a observat şi el creatura, de la genunchi până la cap; aceasta era aproape toată albă, iar ochii ei erau asemenea unei muște, Gura era şi ea ciudată, fiind doar o mică gaură rotundă. În schimb, picioarele îi erau uriașe.

Creatura părea să se apropie de mașină, dar atunci Nigel a dat înapoi mașina cât mai repede posibil și a plecat în grabă.

Mai jos, puteţi vedea cam cum arăta creatura, după descrierea martorilor:


Lasă un comentariu