Teroare în Australia: mai mulţi martori au declarat că au observat o creatură albă, cu ochi asemănători unei muşte


Acest eveniment ufologic / extraterestru a avut loc în Australia, în localitatea Crackneck Lookout, regiunea New South Wales, pe 19 septembrie 1976. Era ora 19:00, atunci când un bărbat a observat un rând de lumini în nord. Niciun zgomot nu se auzea și luminile erau staționare. Totul a durat cam 10 minute. Păreau să fie 5 lumini dispuse în linie dreaptă, iar luminile erau albe și verzi.

Tot în acelaşi timp,o femeie care îşi conducea mașina observă un obiect ciudat, în formă de disc, cu o cupolă staționară la aproximativ 25 de metri deasupra ei. Foarte speriată, accelerează și se opreşte la prima benzinărie. Acolo femeia își sună soțul să vină să o ia, deoarece era prea zguduită pentru a conduce în siguranţă acasă.

În aceeași noapte, la ora 20:00, o creatură a fost văzută la Crackneck Lookout, la aproximativ 6 km distanță. Patru tineri (doi băieţi şi două fete) au parcat la un belvedere. La 20:15, cei doi băieți, Tony și Nigel, s-au dus la marginea stâncii din apropiere, când deodată au auzit niște zgomote jos în râpă. Au coborât și au auzit din nou zgomotele; au mers puțin mai departe și au auzit mai multe zgomote (cum ar fi foșnet și un târâit de iarbă). Așa că au mers până la o mică poiană de pe partea stâncii și s-au uitat în jos. Apoi au văzut această creatură târându-se pe deal. Era una ciudată, fiind de culoare albă. Au alergat până la mașină și au intrat în ea. Tremurând de frică, ei au încuiat toate ușile maşinile. Le-au spus celor două fete care rămăseseră în mașină, Linda și Many, că au văzut „ceva” acolo jos.

Apoi, dintr-o dată, au observat această creatură urcând printre copaci. Nigel a văzut-o primul. Le-a spus celorlalți ceea ce vedea și toți s-au uitat într-acolo. Tony a observat şi el creatura, de la genunchi până la cap; aceasta era aproape toată albă, iar ochii ei erau asemenea unei muște, Gura era şi ea ciudată, fiind doar o mică gaură rotundă. În schimb, picioarele îi erau uriașe.

Creatura părea să se apropie de mașină, dar atunci Nigel a dat înapoi mașina cât mai repede posibil și a plecat în grabă.

Mai jos, puteţi vedea cam cum arăta creatura, după descrierea martorilor:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO