Operaţiunea ultrasecretă Tango Sierra: serviciile secrete americane au capturat un extraterestru infiltrat în guvernul SUA! La interogatoriu, extraterestrul a dezvăluit totul!


extraterestri americaniÎntr-un articol publicat în aprilie 2010 pe blogul jointreconstudygroup.blogspot.ro, ni se dezvăluie mai multe informaţii despre vizitele secrete ale unor extratereştri care s-au infiltrat în structurile înalte ale guvernului SUA. Informaţiile se pare că au provenit de la un fost angajat guvernamental american, Victor Martinez. Dezvăluirile acestuia sunt absolut şocante (dacă o fi adevărate şi nu doar intoxicări mass-media…). Iată, de fapt, care ar fi povestea incredibilă.

* La începutul anului 1980, un oficiu al serviciilor secrete ale armatei americane (7602 Air Intelligence Wing, Section III), a început o investigație detaliată despre prezența unei creaturi extraterestre care s-ar fi infiltrat în nivelurile cele mai înalte ale guvernului Statelor Unite. Această informație a provenit de la mai mulţi oameni răpiți de către extratereştri.

* Cu sprijinul altui oficiu al serviciilor secrete (Air Force Office of Special Investigations, District 4), a început o operaţiune clasificată, sub numele de cod „Operațiunea TANGO-SIERRA”, pentru a se afla dacă într-adevăr o creatură extraterestră (non-umană) s-a infiltrat în guvernul american şi dacă aceasta reprezintă o amenințare iminentă sau potențială pentru securitatea noastră națională.

* Întreaga operațiune a durat cinci luni și a implicat aproximativ 60 de ofițeri de informații. Au fost efectuate supravegheri terestre, aeriene, interceptări telefonice şi alte mijloace specifice serviciilor de informaţii.

* Entitatea non-umană a fost până la urmă descoperită şi capturată în apropierea unui mall. S-a stabilit că creatura era de sex masculin şi nu avea puteri sau abilităţi speciale. Extraterestrul a fost deţinut la o bază militară americană, Ft. Belvoir Army Post, Virginia.

* Agenţii AFOSI (serviciul secret al Forţelor Aeriene Americane) au investigat extraterestrul timp de câteva săptămâni. Acesta arăta exact ca un om, dar şi vorbea şi înţelegea limba engleză. El a dezvăluit totul despre rasa din care face parte, planeta sa de origine şi motivul pentru care a venit pe Pământ.

* La ordinul direct al preşedintelui american de la acea dată, Jimmy Carter, extraterestrul a fost eliberat la sfârşitul anului 1980, părăsind Pământul şi întorcându-se către planeta sa de baştină.

* Extraterestrul ce avea înfăţişarea unui om provenea din sistemul stelar Delta Pavonis, aflat la 20 de ani-lumină faţă de Pământ. Planeta sa de baştină este a 4-a din sistemul solar respectiv şi are aproximativ aceeaşi dimensiune ca şi Terra.

* Extraterestrul a fost numit de către specialiştii care l-au interogat drept „septoloid”.

* Entitatea non-umană a venit pe Pământ cu ajutorul unei nave extrem de complexe, iar durata totală a călătoriei până pe Pământ a fost de aproximativ 18 luni.

* Se pare că extratereştrii din sistemul stelar Delta Pavonis ne vizitează Pământul de circa 100 de ani, nu deţin arme şi n-au încercat niciodată să facă rău oamenilor. Singurul lor scop este acela de a studia trupul uman, dar şi omul ca fiinţă socială.

* Aceşti extratereştri au o singură „putere paranormală” specială: pot lua înfăţişarea umană, dar ei, în realitate, arată foarte hidoşi.

Voi credeţi aceste informaţii?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock