Operaţiunea ultrasecretă Tango Sierra: serviciile secrete americane au capturat un extraterestru infiltrat în guvernul SUA! La interogatoriu, extraterestrul a dezvăluit totul!


extraterestri americaniÎntr-un articol publicat în aprilie 2010 pe blogul jointreconstudygroup.blogspot.ro, ni se dezvăluie mai multe informaţii despre vizitele secrete ale unor extratereştri care s-au infiltrat în structurile înalte ale guvernului SUA. Informaţiile se pare că au provenit de la un fost angajat guvernamental american, Victor Martinez. Dezvăluirile acestuia sunt absolut şocante (dacă o fi adevărate şi nu doar intoxicări mass-media…). Iată, de fapt, care ar fi povestea incredibilă.

* La începutul anului 1980, un oficiu al serviciilor secrete ale armatei americane (7602 Air Intelligence Wing, Section III), a început o investigație detaliată despre prezența unei creaturi extraterestre care s-ar fi infiltrat în nivelurile cele mai înalte ale guvernului Statelor Unite. Această informație a provenit de la mai mulţi oameni răpiți de către extratereştri.

* Cu sprijinul altui oficiu al serviciilor secrete (Air Force Office of Special Investigations, District 4), a început o operaţiune clasificată, sub numele de cod „Operațiunea TANGO-SIERRA”, pentru a se afla dacă într-adevăr o creatură extraterestră (non-umană) s-a infiltrat în guvernul american şi dacă aceasta reprezintă o amenințare iminentă sau potențială pentru securitatea noastră națională.

* Întreaga operațiune a durat cinci luni și a implicat aproximativ 60 de ofițeri de informații. Au fost efectuate supravegheri terestre, aeriene, interceptări telefonice şi alte mijloace specifice serviciilor de informaţii.

* Entitatea non-umană a fost până la urmă descoperită şi capturată în apropierea unui mall. S-a stabilit că creatura era de sex masculin şi nu avea puteri sau abilităţi speciale. Extraterestrul a fost deţinut la o bază militară americană, Ft. Belvoir Army Post, Virginia.

* Agenţii AFOSI (serviciul secret al Forţelor Aeriene Americane) au investigat extraterestrul timp de câteva săptămâni. Acesta arăta exact ca un om, dar şi vorbea şi înţelegea limba engleză. El a dezvăluit totul despre rasa din care face parte, planeta sa de origine şi motivul pentru care a venit pe Pământ.

* La ordinul direct al preşedintelui american de la acea dată, Jimmy Carter, extraterestrul a fost eliberat la sfârşitul anului 1980, părăsind Pământul şi întorcându-se către planeta sa de baştină.

* Extraterestrul ce avea înfăţişarea unui om provenea din sistemul stelar Delta Pavonis, aflat la 20 de ani-lumină faţă de Pământ. Planeta sa de baştină este a 4-a din sistemul solar respectiv şi are aproximativ aceeaşi dimensiune ca şi Terra.

* Extraterestrul a fost numit de către specialiştii care l-au interogat drept „septoloid”.

* Entitatea non-umană a venit pe Pământ cu ajutorul unei nave extrem de complexe, iar durata totală a călătoriei până pe Pământ a fost de aproximativ 18 luni.

* Se pare că extratereştrii din sistemul stelar Delta Pavonis ne vizitează Pământul de circa 100 de ani, nu deţin arme şi n-au încercat niciodată să facă rău oamenilor. Singurul lor scop este acela de a studia trupul uman, dar şi omul ca fiinţă socială.

* Aceşti extratereştri au o singură „putere paranormală” specială: pot lua înfăţişarea umană, dar ei, în realitate, arată foarte hidoşi.

Voi credeţi aceste informaţii?


Lasă un comentariu