Federaţia Galactică a Luminii şi câţiva din membrii săi: andromedanii, bellatricienii, centaurienii şi fomalhautanii


Citez de pe site-ul paoweb.com, adică Planetary Activation Organization. Dacă e să înjuraţi, înjuraţi-i pe cei care au scris acolo, nu pe mine. Eu doar am tradus de acolo despre… Federaţia Galactică a Luminii.

Federaţia Galactică a Luminii a fost fondată în urmă cu 4,5 milioane de ani, pentru a preveni atacurile forţelor întunecate interdimensionale în dominarea şi exploatarea acestei galaxii. În prezent, ea ar număra peste 200.000 de membri de naţiuni-stele, confederaţii sau uniuni. Circa 40% din ei sunt specii umanoide, iar restul sunt variate alte forme de fiinţe. Majoritatea membrilor Federaţiei Galactice sunt fiinţe pe deplin conştiente.

Dintre speciile de extratereştri amintim: andromedanii, arcturienii, bellatricienii, centaurienii, fomalhautanii, mintakanii, pegasienii, procyonienii şi tau-cetienii.

Despre arcturieni am vorbit în articolul acesta (https://www.lovendal.ro/wp52/faceti-cunostinta-cu-arcturienii-cea-mai-avansata-civilizatie-de-extraterestri-din-intreaga-galaxie/). Se pare că ar fi cea mai avansată civilizaţie extraterestră din întreaga galaxie. Astăzi, vom vorbi pe scurt despre alte câteva specii ale Federaţiei Galactice.

Andromedanii – trăiesc în constelaţia Andromeda, la 150-4.000 de ani-lumină faţă de Pământ. Andromedanii se aseamănă foarte mult cu oamenii; singurele diferenţe vizibile ar fi acestea. Ochii lor sunt mai mari decât cele ale oamenilor, buzele mai subţiri şi mai rozii, urechile mai mici, iar degetele de la mâini şi picioare mai lungi. Andromedanii nu dorm decât 2 ore pe noapte şi sunt recunoscuţi pentru abilităţile lor ştiinţifice.

Bellatricienii – trăiesc în jurul stelei Bellatrix, aflată la 112 ani-lumină faţă de Pământ. Se aseamănă mai mult cu reptilele. Au un cap mare, cu ochi roşii, nas foarte mic şi fără urechi. Pielea este asemănătoare cu cea a crocodilului, fiind de culoare verde, roşie sau galbenă. În spate, bellatricienii au şi o coadă. Aceşti extratereştri sunt pricepuţi în diplomaţie şi conducere.

Centaurienii – sunt situaţi în jurul stelei Alpha Centauri, cea mai apropiată stea faţă de Pământ, situată la circa 4 ani-lumină. Centaurienii se aseamănă şi ei cu oamenii, fiind musculoşi şi bine proporţionaţi. Centaurienii sunt cunoscuţi pentru abilităţile lor de mari strategi, şi vorbesc o limbă care aduce aminte de limba germană.

Fomalhautanii – sunt extratereştri din jurul stelei Fomalhaut, ce se găseşte la 23 ani-lumină faţă de Pământ.Ei au formă umanoidă, fiind blonzi cu ochi albaştri. Sunt foarte pricepuţi în domeniul ştiinţifico-tehnic, aşa că au de gând să trimită o grandioasă expediţie până în galaxia Andromeda, aflată la 2 milioane de ani-lumină faţă de galaxia noastră.


Lasă un comentariu