Ce-aţi face dacă, noaptea la ora 11, un dragon imens ar trece deasupra maşinii voastre? Cam asta a păţit o femeie din California…


Lumea aceasta în care trăim e plină de enigme, pe care nu le vom putea desluşi în totalitate niciodată.  Un martor femeie a dezvăluit un incident care a avut loc seara, la ora 23, la începutul lunii august 2018, în timp ce părăsea staţiunea Cache Creek din Capay Valley (California, SUA), în apropiere de San Francisco.

Femeia afirmă că tocmai intrase pe şoseaua principală, atunci când un dragon imens a apărut în faţa maşinii sale. Ființa înaripată era atât de mare, încât maşina s-a zgâlţâit puternic la trecerea dragonului deasupra ei. Datorită luminilor din zonă, martorul spune că a putut vedea foarte bine „dragonul”. Astfel, aripile lui erau asemănătoare cu cele ale unui liliac și aveau o dimensiune de aproximativ 10 metri. Corpul era subțire și aproape uman. Culoarea pielii era întunecată, probabil neagră. Creatura avea ochi mari galbeni şi strălucitori. La un moment dat, fiinţa misterioasă a urcat rapid în sus şi a dispărut în întuneric.

Același martor a afirmat, de asemenea, că un prieten se afla în aceeași locație în prima săptămână din ianuarie 2019 și a fost martorul unei ființe foarte asemănătoare cu cea văzută în august 2018.

Întrebarea care se pune e următoarea: chiar există animale preistorice care au supravieţuit timpurilor noastre? Unde au stat ele ascunse până acum?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO