Ce-aţi face dacă, noaptea la ora 11, un dragon imens ar trece deasupra maşinii voastre? Cam asta a păţit o femeie din California…


Lumea aceasta în care trăim e plină de enigme, pe care nu le vom putea desluşi în totalitate niciodată.  Un martor femeie a dezvăluit un incident care a avut loc seara, la ora 23, la începutul lunii august 2018, în timp ce părăsea staţiunea Cache Creek din Capay Valley (California, SUA), în apropiere de San Francisco.

Femeia afirmă că tocmai intrase pe şoseaua principală, atunci când un dragon imens a apărut în faţa maşinii sale. Ființa înaripată era atât de mare, încât maşina s-a zgâlţâit puternic la trecerea dragonului deasupra ei. Datorită luminilor din zonă, martorul spune că a putut vedea foarte bine „dragonul”. Astfel, aripile lui erau asemănătoare cu cele ale unui liliac și aveau o dimensiune de aproximativ 10 metri. Corpul era subțire și aproape uman. Culoarea pielii era întunecată, probabil neagră. Creatura avea ochi mari galbeni şi strălucitori. La un moment dat, fiinţa misterioasă a urcat rapid în sus şi a dispărut în întuneric.

Același martor a afirmat, de asemenea, că un prieten se afla în aceeași locație în prima săptămână din ianuarie 2019 și a fost martorul unei ființe foarte asemănătoare cu cea văzută în august 2018.

Întrebarea care se pune e următoarea: chiar există animale preistorice care au supravieţuit timpurilor noastre? Unde au stat ele ascunse până acum?