Site de secrete, stiinta si metafizica

Terifiant: un OZN misterios se foloseşte de un fulger pentru a trece printr-un portal în altă dimensiune?

0 16

Unul dintre cele mai misterioase videoclipuri cu OZN-uri pe care l-am văzut vreodată apare într-o filmare care a fost postată pe YouTube de către utilizatorul “UFO Today”.

Citez din descrierea videoclipului:

“În timpul unei furtuni recente în SUA, un OZN a apărut brusc. Nu este clar dacă OZN-ul a fost lovit de fulger sau dacă acesta folosea fulgerul pentru sursă de energie. După fulgerare, OZN-ul devine vizibil timp de 30 de secunde și aprinde cerul și zona înconjurătoare. Apoi, o a doua lovitură de trăsnet se aude și OZN-ul dispare. După dispariţia sa, din nou cerul se întunecă. Am făcut o analiză scurtă a materialului video pentru a explica ce s-a întâmplat. A deschis OZN-ul un portal pentru a călători într-o altă dimensiune?”

M-am uitat cu atenţie la videoclip şi pot să vă spun că eu am observat că mai întâi apare OZN-ul şi apoi, aproape instantaneu, fulgeră. Timp de aproximativ 30 de secunde norii sunt mai luminaţi de acest OZN şi, deasupra lui, se observă un fel de vârtej extrem de ciudat. N-ar fi exclusă nicio teoria cu deschiderea unui portal pentru a călători în altă dimensiune.

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie