Site de secrete, stiinta si metafizica

Cercetătorii au descoperit 64 de găuri negre care se rotesc sincronizat într-o regiune a spaţiului cosmic! O hipercivilizaţie extraterestră se “joacă” cu ele!?

3 23

gaura neagra 3Un număr incredibil de 64 de găuri negre supermasive au fost reperate, toate fiind îndreptate în aceeași direcție și rotindu-se sincronizat; experții spun că există mai puțin de 0,1% şanse ca acest lucru să fie un lucru întâmplător!

Este prima dată când un astfel de număr mare de găuri negre supermasive au fost reperate în aceeași regiune a Universului; ele toate emit unde radio din centrul lor. Aşadar, conspiraţioniştii se întreabă dacă nu cumva o civilizație avansată ar putea folosi această energie a găurilor negre sau ar putea utiliza găurile negre drept “semne” în Univers. Am putea, de exemplu, să presupunem că o formă inteligentă de viaţă ar putea avea capacitatea de a manipula, la scară largă, obiecte cosmice în Universul nostru sau ar putea declanșa formarea unei găuri negre.

Cu toate acestea, oamenii de știință spun că ar putea exista o explicație concretă care se află în spatele acestui fenomen. Astfel, există mai multe opțiuni: câmpuri magnetice cosmice, câmpuri asociate cu particule exotice (axioni), stringuri cosmice – sunt doar câteva dintre posibilităţi care ar putea crea o aliniere de galaxii. Din moment ce aceste găuri negre nu știu unele despre altele, sau fac schimb de informații sau nu se influențează reciproc în mod direct, această aliniere de trebuie să fi avut loc în timpul formării galaxiilor din Universul timpuriu.

P.S. Bun… cercetătorii pot găsi o mulţime de explicaţii, care ar putea fi chiar viabile; dar, uite că mintea sceptică a omului întotdeauna refuză şi o ipoteză mai “fantastică”: aceea a prezenţei unei hipercivilizaţii extraterestre, capabile de crearea şi manipularea găurilor negre!

gauri negre aliniate

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie