Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Şocant! Într-un videoclip recent, o maşină este „teleportată” într-o altă dimensiune, după ce e învăluită de o lumină orbitoare!


masina teleportataUn videoclip fantastic, încărcat pe YouTube pe 7 noiembrie 2014, arată ceea ce pare a fi o dispariţie bizară a unui conducător auto, aflat pe o stradă din oraşul Cavalier, Dakota de Nord (SUA), masina sa „topindu-se” brusc într-un fulger orbitor de lumină. Întregul incident a fost prins pe o cameră de supraveghere montată în vârful unei clădiri de pe strada principală a orașului linistit.

Odată ce se deschide videoclipul, putem observa o stradă fără trafic, şi doar câteva magazine luminate, aşa că secvenţa trebuie să fi fost filmată după miezul nopţii. După câteva zeci de secunde de derulare a videoclipului în care nu se vede nicio mişcare, deodată apar două maşini în fundal, pe o altă stradă, una din maşini făcând un viraj la stânga, ieşind apoi din raza camerei video. A doua maşină îşi continuă încet parcursul pe strada principală, până când, din senin, un flash orbitor de lumină se aprinde pe tot ecranul. După ce scena revine la normal, doar o fracțiune de secundă mai târziu, mașina și șoferul par că ar fi dispărut în neant.

În videoclipul de pe YouTube sunt oferite puţine detalii despre ceea ce s-ar fi putut întâmpla, nedându-se decât locaţia, astfel încât nu ştim exact când a avut loc acest incident. Strada în sine este slab luminată, noroc de luminile care provin de la magazine. Trotuarele sunt pustii, astfel încât pentru acest eveniment nu au existat martori oculari.

Ce-i interesant e faptul că videoclipul are şi un sonor… se aude bine sunetul motorului maşinii, dar, în momentul în care apare flash-ul de lumină, se aude un sunet foarte straniu. Un utilizator de pe YouTube presupune că acesta este zgomotul produs de un „pulverizator”, atunci când are loc procesul de teleportare. În acel moment, celulele sunt despărţite la nivel molecular, pentru ca să aibă loc procesul de teleportare a obiectelor fizice. Imediat după zgomot şi flash-ul de lumină, nu se mai aude niciun zgomot de motor de maşină care se îndepărtează, ceea ce sugerează că maşina şi pasagerul ei s-au teleportat… în timp sau în spaţiu. Bineîneţeles, dacă nu cumva videoclipul e trucat.

masina teleportata 1

masina teleportata 2

masina teleportata 3

masina teleportata 4

masina teleportata 5


Lasă un comentariu