Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Celebrul profet Solari – un “Nostradamus al Argentinei” – cel care a ghicit multe evenimente mondiale, ne avertizează că extratereştrii călătoresc deja spre Pământ cu nave spaţiale invizibile!

488

nave spatiale spre PamantBenjamin Solari Parravicini (1898-1974), aşa cum ne spune şi Wikipedia, a fost cel mai mare profet argentinian, fiind numit şi „Nostradamus al Argentinei”. Încă de mic, el putea ghici locul unde se aflau persoane şi obiecte dispărute şi avea diferite viziuni, care, de-a lungul timpului, s-au dovedit a fi adevărate. Iată câteva din profeţiile împlinite ale lui Solari:

* În 1938, el a avut următoarea viziune: „Cuvântul ceresc va ajunge într-un sat din Spania şi va fi ascultat”. În 1961, Fecioara li s-a arătat unor femei simple din Garabandal.

* Tot în 1938 el a anticipat cucerirea Europei de către nazişti: „Centrul lumii va cădea, anul ’40. Va cădea şi va fi german până în ’44“. Centrul lumii era Franţa, care a fost cucerită de Germania în 1940 şi apoi eliberată de armatele aliate în anul 1944.

* În 1936, Solari a avut viziunea morţii dictatorului Mussolini, pe care l-a dese­nat spânzurat de picioare, după cum s-a şi întâmplat la Milano nouă ani mai târziu.

* În 1938, Solari a avut o premoniţie cu privire la ascensiunea dictatorului spaniol Francisco Franco: “Un stăpânitor va ajunge în Spania, va distruge [Războiul Civil spaniol] şi va construi [Spania postbelică], apoi un Bourbon va veni în locul lui [Juan Carlos I al Spaniei], iar cel autoritar va pleca, dacă sănătatea nu i se va şubrezi, în Argentina [n-a fost să fie aşa, căci a murit în ţara lui, în 1975].

* Venirea la putere a altor conducători totalitari precum comandantul cubanez Fidel Castro (în 1959) a fost anticipată în acelaşi mod de Solari în anul 1936: “Cuba, ţinta turiştilor, va fi cuprinsă de nenorociri, va fi ursul, iar ursul deasupra capului său va domni timp de cinci vremuri, apoi o serie de lucruri neaşteptate o vor lua prin surprindere. Va fi sânge, sânge şi foc, foc şi moarte, iar apoi, nimic!”

* În 1951, profetul argentinian a făcut aluzie la Războiul de Şase Zile, dintre Israel şi ţările arabe, care a avut loc în 1967: “Israelul va avea şase zile şi se va odihni a şaptea”.

* În 1934, el a prevestit în detaliu cucerirea spaţiului – „Câinele va fi primul zburător” (cine nu îşi aminteşte de căţeaua Laika, prima fiinţă de pe Pământ în spaţiul cosmic?) – şi apariţia bombei atomice, aşa cum stau mărturie următoarele fragmente: “Atomul va ajunge să stăpânească lumea, lumea va fi atomizată şi va rămâne oarbă. Vor fi furtuni provocate de incursiunile omului în atmosferă, boli noi, nebunie colectivă, nonsens total. Lumea se va întuneca”.

* În 1941, Solari ne vorbeşte despre “războiul rece” dintre americani şi ruşi, care a început după terminarea celui de-al doilea război mondial: “Un duel al puterii între yankei şi ruşi. Un duel pentru cucerirea cos­mosului şi pământului. Deşi nu pare, America va purta sceptrul”.

* Dar poate una dintre cele mai cunoscute şi, din nefericire, împlinite predicţii ale sale a fost cea din 1939, în care a anunţat că „libertatea Americii de Nord îşi va pierde lumina, făclia ei nu va mai lumina ca în trecut, iar monumentul va fi atacat de două ori”, un eveniment clar simbolizat în unul din documentele sale grafice şi care s-a dovedit adevărat pe 11 septembrie 2001, odată cu atentatul terorist asupra Turnurilor Gemene (încă neconstruite în 1939) din New York.

Un alt aspect extrem de enigmatic legat de personalitatea excepţională a lui Parravicini îl constituie contactul cu extratereştrii. Solari era convins că, în viitor, omul va comunica prin telepatie cu „navigatorii astrali” sau „fiinţele albastre” de pe planeta „KI-EN-KI”, care, după mii de ani, se vor întoarce pe Pământ, după cum stau mărturie aceste profeţii din 1939, 1940 şi 1960:

“Călătoresc deja spre Pământ nave interplanetare invizibile ochiului uman. Aceste fiinţe invizibile ochiului uman convieţuiesc pe planeta noastră dintotdeauna şi locuiesc în temple, şi în mănăstiri, fiindcă sunt mistici şi încearcă să impună credinţa. Ultimele veşti anunţă sosirea în masă a invizibililor. Civilizaţia pământească posedă o civilizaţie pierdută. Ea a fost superioară celor care i-au urmat. Omul din vremea aceea a fost „adaptabil” la intensa căldură terestră, ca şi la cumplitul frig originar. El a fost electromagnetic, a ştiut să se conducă după matematicile superioare şi după ştiinţele astrale. Omul acesta magnetic locuieşte încă pe îngheţatul Pluto, fiindcă, aşa cum s-a spus, el este adaptabil. Dinaintea vizitelor constante ale navigatorilor extratereştri, ştiinţa va nega, apoi se va îndoi şi, în cele din urmă, va spune : E adevărat! Iar înţelepciunea noastră a rămas în urmă. De secole se uită la noi şi ne supraveghează! Navigatorul astral de pe planeta KI-EN-KI, care a venit pe pământ în momentul creaţiei, care a contribuit la construcţia egipteană, greacă şi romană, care a ajutat în războaiele din Europa şi a dirijat ultimele construcţii, încearcă din nou să-i fortifice omului mintea şi să evite dezastrul atomic. Este în misiune! Astronavele de pe KI-EN-KI, sub forma unor enormi peşti de foc, vor călători pe Pământ în misiune de ajutor. Vor coborî pe deja familiarul Pol Sud. Vor locui printre gheţuri până la ceasul ceasului. Apoi vor fi”.

 

Orgoni Crystal