Un cercetător în ufologie crede că OZN-urile şi extratereştrii sunt doar o mică parte a unei mari realităţi ascunse


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Realizatorul de documentare Jeremy Corbell i-a uimit pe pasionații de ufologie cu dovezile sale despre fenomenul și informațiile despre OZN-uri. Într-un interviu amplu cu realizatorul Curt Jaimungal de la „Theories of Everything”, Corbell face o serie de declarații interesante și revelatoare.

Jeremy Corbell este un artist american contemporan și cercetător care a făcut cercetări ample în nanotehnologie, explorare aerospațială și sisteme de propulsie exotice. El s-a ocupat şi de subiecte ufologice, ca implanturi extraterestre, OZN-uri şi altele asemănătoare. Corbell a obținut mărturisiri pe patul de moarte de la foști oficiali ai CIA și ai agenţiilor guvernamentale care pretindeau că ştiau adevărul despre OZN-uri .

Corbell a lansat filmul „Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers” pe Netflix, adăugând credibilitate cazului Lazar. În interviul său de 2 ore cu realizatorul Curt Jaimungal, el a discutat zeci de subiecte care au adăugat informații interesante despre fenomenul OZN. În cadrul interviului, cercetătorul american a afirmat că extratereștrii și OZN-urile sunt o mică parte dintr-o realitate mult mai mare a acestui fenomen misterios și uluitor.

El a spus: „OZN-urile par să facă parte dintr-un fenomen mai larg, ceea ce înseamnă că OZN-urile sunt un fel de implicație auxiliară a unei realități mult mai mari. Ideea e că ceea ce vedem sunt mașini de pe alte planete. Nu sunt convins că ceea ce putem vedea este o realitate alternativă. Poate este ceva mai aproape de călătoria dimensională. Se pare că există o altă versiune a realității care are loc cumva, odată ce pătrund în realitatea noastră. Și aceasta rezultă din discuțiile cu mii de martori oculari care îmi spun că este ceva mai mult decât doar mașini zburătoare. Ca să vă dau un exemplu – Skinwalker Ranch. Raportul ne spune că o bucată de cer s-a deschis ca o lacrimă și din aceasta a apărut un obiect zburător. Deci, OZN-urile fac parte din această realitate alternativă. Dar nu este vorba doar despre OZN-urile care reprezintă acest fenomen”.


Lasă un comentariu