Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misterul zeilor cu chip şi cu sânge albastru, care au existat în trecutul nostru: erau ei extratereştri care se hrăneau cu substanţe toxice?

  •  
  •  
  •  
  •  

zeu cu sange albastruExistă multe legende antice din toată lumea care ne povestesc de momentele în care zeii cu sânge albastru erau prezenţi pe planeta noastră. Dacă ei au existat, cine au fost? De unde veneau și de ce a fost sângele lor albastru? Urmaşii lor au fost familiile regale, despre care se spune că au „sânge albastru”?

Sângele uman este format din globule roșii și albe și plasmă. Fierul face ca sângele nostru să fie roşu, dar unele creaturi au diferite metale în sistemul lor sanguin și, astfel, au o culoare diferită de sânge. De exemplu, crabii și crustaceele au cupru în sistemul lor sanguin, ceea ce le face ca sângele lor să fie albastru, iar creveții de mare au sângele verde, întrucât au vanadiu.

Astăzi, atunci când folosim expresia „el sau ea are sânge albastru”, spunem că respectiva persoană face parte din regalitate. Dar strămoșii noștri s-ar putea să fi vorbit la propriu (şi nu la figurat) atunci când descriau zeii ca având sânge albastru. Unii dintre aceşti zei se pare că aveau chiar şi piele albastră. Cum este posibil aşa ceva?

Dacă legendele sunt adevărate, atunci am putea presupune că în vechime au poposit pe planeta noastră extratereştri care au purtat costume spaţiale în timpul vizitei lor pe Terra, ei venind de pe o planetă unde atmosfera era diferită faţă de a noastră. După cum am văzut în multe sculpturi antice, vizitatorii extratereştri au fost descrişi ca fiind îmbrăcați în costume spațiale.

Revenind la sânge… trebuie să ne amintim faptul că sângele nostru este roșu datorită fierului, care este un element ingerat din alimente. Sângele albastru se poate datora prezenței altor metale, cum ar fi cobaltul, ce ar putea conferi o culoare albastră. O altă posibilitate ar fi aceea că această culoare albastră este rezultatul unui element necunoscut nouă. Deși un procent ridicat de cobalt ar fi letal pentru oameni, extratereștrii de pe planetele extraterestre ar putea avea un metabolism diferit faţă de al nostru, astfel încât organismul lor ar suporta acest metal. Astfel, ne punem întrebarea: oare vizitatorii-extratereştri depindeau de substanţe chimice toxice? Oare şi-au adus cu ei şi alimente? Iar acestea au fost cultivate de extratereştri şi s-au adaptat Terrei, apoi, consumându-le şi noi, oamenii?

Să ne gândim, de exemplu, la cartofi, care conțin o substanţă denumită solanină, care devine toxică dacă tuberculii sunt expuşi prea mult timp la Soare. Sau, de exemplu, portocala conţine acid citric, care în cantităţi excesive poate eroda smalţul dinţilor şi afecta digestia. Ori spanacul și rubarba, ambele conţinând contin acid oxalic, care poate epuiza calciul organismului. Există multe exemple de alimente care conţin în mod natural substanţe toxice. Au fost aduse ele de extratereştri pe Pământ? Despre acest subiect am scris un articol în decembrie 2014: Şocant! Multe din plantele, legumele şi fructele de pe Pământ au origini extraterestre! Grâul, porumbul, orzul, orezul, bananele şi altele au fost aduse pe Pământ de zeii extratereştri!?

În același timp, se pare clar că vizitatorii antici extratereştri depindeau de aceste substanţe chimice toxice. De exemplu, zeul hindus Shiva se mai numea şi Nilakantha sau „gâtul albastru”. De ce? Poate că această culoare albastruie a gâtului era cauzată de ingerarea de gaz toxic. A fost acest gaz toxic poate necesar pentru supraviețuirea lui Shiva în timpul șederii sale pe planeta noastră?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu