Incredibil! În Kazahstan, zăpada este de culoare roz! Ploi roşii, ape roşii…ce se întâmplă pe planeta asta? Ne invadează oxidul de fier de pe planeta Nibiru!?


zapada rozEvenimentul descris în acest articol a avut loc pe 13 august 2013 în Kazahstan şi absolut uimitor. În emisfera nordică, în luna august este încă vară, dar într-o regiune din Kazahstan în acea zi a nins. Acum…n-ar fi o mare problemă că a nins (se mai întâmplă, chiar dacă foarte rar)… numai că ninsoarea căzută din cer a fost de culoare…roză! Ce naiba!? Cum să ningă roz?

Locuitorii din Karaghanda (Kazahstan) aşteptau în ziua respectivă să plouă (conform predicţiilor meteorologice), dar supriza le-a fost foarte mare când afară a început să ningă cu fulgi roz. Totuşi, e clar că ceva suspect se întâmplă pe acest Pământ în ultimii ani: o mulţime de râuri şi lacuri s-au transformat în roşu! Şi mai şi plouă cu „sânge”!

În iulie 2012 scriam acest articol: „În India plouă cu “sânge”: cercetătorii spun că e vorba de creaturi extraterestre. Şi Nostradamus vorbeşte de “ploaia de sânge”…” Citez din articol: „Joi, 28 iunie 2012, în jurul orei 18:50 (ora locală), o ploaie misterioasă de culoare roşie a căzut timp de 15 minute în localitatea Kannur, statul Kerala, din India. Această ploaie a avut loc pe o suprafaţă de 1 kilometru pătrat, colorându-le localnicilor hainele în roz şi roşu.” 

Ceva mai târziu, în septembrie 2012, în articolul acesta „Yangtze, cel de-al treilea fluviu din lume, s-a transformat în roşu, asemenea sângelui! Apocalipsa lui Ioan pare că se împlineşte…” atrăgeam atenţia cum un mare fluviu din lume, Yangtze, din China, s-a transformat acum un an în roşu.

Ce se întâmplă? De ce apare culoarea roşie sau „sângele” în toate aceste fenomene? Fanii planetei Nibiru au şi explicaţia: această planetă este de culoare roşie, întrucât pe ea se găsesc cantităţi mari de oxid de fier. Planeta Nibiru s-a apropiat mult de Pământ, aşa că vântul solar a împrăştiat oxidul de fier de pe Nibiru în sistemul nostru solar, ajungând şi pe atmosfera Pământului, iar de aici el înroşeşte ploile, ninsorile sau apele de pe planetă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock