Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibil! În Kazahstan, zăpada este de culoare roz! Ploi roşii, ape roşii…ce se întâmplă pe planeta asta? Ne invadează oxidul de fier de pe planeta Nibiru!?

  •  
  •  
  •  
  •  

zapada rozEvenimentul descris în acest articol a avut loc pe 13 august 2013 în Kazahstan şi absolut uimitor. În emisfera nordică, în luna august este încă vară, dar într-o regiune din Kazahstan în acea zi a nins. Acum…n-ar fi o mare problemă că a nins (se mai întâmplă, chiar dacă foarte rar)… numai că ninsoarea căzută din cer a fost de culoare…roză! Ce naiba!? Cum să ningă roz?

Locuitorii din Karaghanda (Kazahstan) aşteptau în ziua respectivă să plouă (conform predicţiilor meteorologice), dar supriza le-a fost foarte mare când afară a început să ningă cu fulgi roz. Totuşi, e clar că ceva suspect se întâmplă pe acest Pământ în ultimii ani: o mulţime de râuri şi lacuri s-au transformat în roşu! Şi mai şi plouă cu „sânge”!

În iulie 2012 scriam acest articol: „În India plouă cu “sânge”: cercetătorii spun că e vorba de creaturi extraterestre. Şi Nostradamus vorbeşte de “ploaia de sânge”…” Citez din articol: „Joi, 28 iunie 2012, în jurul orei 18:50 (ora locală), o ploaie misterioasă de culoare roşie a căzut timp de 15 minute în localitatea Kannur, statul Kerala, din India. Această ploaie a avut loc pe o suprafaţă de 1 kilometru pătrat, colorându-le localnicilor hainele în roz şi roşu.” 

Ceva mai târziu, în septembrie 2012, în articolul acesta „Yangtze, cel de-al treilea fluviu din lume, s-a transformat în roşu, asemenea sângelui! Apocalipsa lui Ioan pare că se împlineşte…” atrăgeam atenţia cum un mare fluviu din lume, Yangtze, din China, s-a transformat acum un an în roşu.

Ce se întâmplă? De ce apare culoarea roşie sau „sângele” în toate aceste fenomene? Fanii planetei Nibiru au şi explicaţia: această planetă este de culoare roşie, întrucât pe ea se găsesc cantităţi mari de oxid de fier. Planeta Nibiru s-a apropiat mult de Pământ, aşa că vântul solar a împrăştiat oxidul de fier de pe Nibiru în sistemul nostru solar, ajungând şi pe atmosfera Pământului, iar de aici el înroşeşte ploile, ninsorile sau apele de pe planetă.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu