Un iceberg gigantic, perfect dreptunghiular, a fost observat în Antarctica. Ce experimente secrete se fac?


Cercetătorii au observat un iceberg remarcabil lângă blocul de gheață Larsen de pe coasta de est a Peninsulei Antarctice, acesta atrăgând foarte multă atenție ca urmare a formei dreptunghiulare perfecte. De aceea, imaginea icebergului ridică întrebarea dacă o astfel de formă geometrică ar putut fi formată într-un mod natural.

„Icebergul plat”, de aproximativ două kilometri lățime, spre deosebire de icebergurile triunghiulare mai obișnuite, are muchii ascuțite, unghiuri dreptunghiulare și cel puțin o suprafață plană, a declarat expertul NASA, Kelly Brunt, pentru Newsweek. Această formă a fost creată întrucât icebergul s-a rupt de ghețar relativ recent.

Twitterul NASA referitor la această descoperire poate fi citit AICI:

Însă, întrebarea care se pune e următoarea: pot apărea în mod „natural” asemenea forme perfecte? De aceea, pot apare mai multe ipoteze:
* Se fac excavări în secret în Antarctica, iar NASA nu ne spune întreaga poveste (eventual cu ajutorul laserului);
* Se realizează teste din spaţiul cosmic cu arme secrete;
* Se fac alte experimente necunoscute.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO