Cel mai misterios artefact din lume: craniul purpuriu al piratului Al-Maruk, un craniu cu puteri paranormale incredibile!

  •  
  •  
  •  
  •  

craniul purpuriuUnul dintre cele mai bizare si mai misterioase legende din lume este legenda piratului Al-Maruk şi craniul purpuriu. Se spune că piratul Al-Maruk era foarte crud, prădând în numeroase zone. Numele lui Al-Maruk şi al echipajului său stârnea teamă şi groază în epocă. Acesta, împreună cu echipajul său, avea o insulă secretă unde îşi duceau pentru a ascunde în siguranţă prăzile. Locaţia exactă a acestei insule era cunoscută doar de către ei.

Într-o zi, Al-Maruk era cu nava sa pe drumul pe mare care ducea spre această insulă secretă a comorilor. La un moment dat, nava a fost prinsă într-o furtună teribilă, iar căpetenia pirat şi-a a seama că furtuna era atât de puternică, încât nu aveau cum sa scape cu viaţă. În depărtare, piraţii au putut vedea o altă navă prinsă în aceeaşi furtună.

După puţin timp, pe măsură ce furtuna devenea din ce în ce mai violentă, echipajul şi Al-Maruk au fost martorii unei apariţii care i-a marcat. Aceştia au putut vedea cum o nava metalică uriaşă în formă de piramidă s-a ridicat din ape, s-a ridicat în zbor şi s-a poziţionat exact deasupra corăbiei piraţilor. Acum, ei puteau vedea cum valurile violente se loveau de o perdea invizibilă, protejându-le astfel corabia, în timp ce nava din depărtare a fost cuprinsă de valuri şi scufundată.

Când furtuna s-a potolit, nava zburătoare s-a retras înapoi în apele din care a ieşit, şi Al-Maruk a rămas cu multe întrebări fără răspuns. El nu credea în explicaţiile religioase, aşa că a ajuns la concluzia că respectiva navă a dorit să apere ceva. Piraţii jefuiseră de nenumărate ori şi niciodată nu au fost salvaţi din vreo furtună. Deci, nu era vorba despre bogăţii ca aurul, argintul şi mătăsurile aflate pe corabie. Al-Maruk a inventariat toate prăzile aflate pe corabie şi a ajuns la concluzia că singurul lucru total diferit de celelalte aflate pe navă era un craniu confecţionat dintr-un cristal cu o nuanţă mov. Era vorba, desigur, de craniul purpuriu.

Piraţii au dus toate bogăţiile pe insula secretă, plasând respectivul craniu la loc de cinste, bine ascuns. Întors pe continent, Al-Maruk a chemat un scrib căruia i-a dictat toată întâmplarea. Apoi, i-a oferit acestuia un sac mare plin cu bani, rugându-l să copieze relatarea în cât mai multe exemplare pentru a nu se pierde în timp. În prezent, exemplarele care au supravieţuit se află în colecţii particulare şi se poate observa că acestea conţin un cod încă nedescifrat. Probabil, odată cu descifrarea codului ar putea fi aflată locaţia insulei unde este ascunsă uriaşă comoara încununată de enigmaticul craniu purpuriu.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu