Potrivit unui document oficial CIA declasificat, 23 de militari ruşi au fost transformaţi în stană de piatră de către extratereştrii care i-au atacat

10.553 vizualizari

Un raport recent declasificat al CIA (ATENŢIE! La finalul articolului găsiţi linkul către site-ul oficial al CIA, ca să nu văd comentarii că eu aş inventat această povestire!) descrie un episod îngrozitor, când o unitate militară rusă din Siberia a fost atacată mortal de ființe necunoscute, despre care se presupune că ar fi fost extratereştri.

Potrivit noului raport, care este disponibil pentru vizualizarea completă pe site-ul public al CIA, pe 27 martie 1993, soldații ruşi care se aflau într-o unitate militară din Siberia au observat un vehicul zburător sub formă de farfurie bizară, care se apropia de poziția lor.

Militarii au deschis imediat focul asupra farfuriei zburătoare cu o rachetă care a doborât vehiculul. Raportul susține că, după ce farfuria zburătoare a căzut, lucrurile au devenit și mai terifiante și ciudate. Notiţa CIA spune că 5 ființe umanoide, cu capete mari și ochi negri şi mari, au ieșit din OZN-ul doborât. După aceea, cele cinci entități necunoscute au părut că se îmbină într-o minge albă de lumină, care începu să plutească în jurul soldaţilor. După câteva secunde, mingea de lumină a explodat.

23 de soldați care se aflau în imediata vecinătate a exploziei au fost uciși și, în mod ciudat, conform raportului CIA, ei au fost transformați în piatră. Au existat doar doi supraviețuitori ai atacului devastator, care se aflau mai departe în momentul exploziei letale.

E adevărat că raportul CIA asupra acestui episod citează ziarul ucrainean „Ternopil Vechirniy” ca sursă principală al acestui raport, dar, stau şi mă gândesc: dacă totul a fi fost o fantezie a jurnaliştilor ucrainieni, s-ar mai fi obosit CIA să facă un raport pe această temă?

Raportul CIA declasificat îl puteţi citi AICI: https://www.cia.gov/library/readingroom/document/0005517761