Nu rataţi această fotografie care îţi taie răsuflarea şi în care pot fi observaţi un vulcan activ, galaxia Calea Lactee şi Luna!


hawaii calea lacteeEste nevoie de multă răbdare și de o mulţime de abilități pentru a face o astfel de fotografie superbă, ca cea prezentată în acest articol. Această imagine uluitoare a fost realizată de către Shane Black, un fotograf profesionist care, pentru a surprinde capodopera, s-a suit în apropierea vârfului de pe Mauna Kea (Hawaii, Statele Unite ale Americii), la 4.200 de metri înălţime.

În depărtare, se poate observa lumina de la un alt vulcan, Kilauea (aflat la 1.200 de metri înălţime), ce poate fi observat prin ceață, în timp ce Luna se aprinde în colțul opus al cerului. În centrul imaginii se distinge Calea Lactee, galaxia noastră, dar şi planetele Marte, Saturn şi Neptun.

Domnul Black speră să călătorească în lume pentru a mai fotografia stelele. El spune că iubește lumina astrelor şi că este „uimit de imensitatea Universului”.

Pentru a crea această fotografie de tip panoramă, Shane Black a lipit 23 de cadre individuale, fiecare fotografie fiind realizată ţinând obturatorul deschis timp de 15 secunde, permițând astfel să intre cât mai multă lumină în obiectiv.

Admiraţi această fotografie incredibilă! Mă face să mă minunez în faţa acestor pasionaţi de fotografie!

hawaii calea lactee 1

hawaii calea lactee 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO