În Caucaz (Rusia) au fost descoperite o servietă şi două cranii misterioase! Se pare că servieta aparţinea unei organizaţii secrete naziste care studia fenomenele paranormale!


cranii CaucazConform site-ului Dzopa.com, în munții din Rusia au fost descoperite o servietă misterioasă și două cranii. Potrivit jurnaliștilor de la ziarele „Komsomolskaia Pravda” și „Rossiiskaia Gazeta”, servieta avea scris pe ea o emblemă ciudată: „Ahnenerbe”. Această descoperire ar fi fost făcută în munții Adygea, din regiunea Caucazului.

Dacă despre craniile misterioase nu se cunoaşte nimic, în schimb se ştie mai multe despre Ahnenerbe, o societate secretă nazistă a SS-ului, dedicate studiului ocultismului și forțelor supranaturale. Conform cercetătorilor, este posibil ca membrii SS să fi fost interesați de tainele dolmenelor antice ce cauzează o radioactivitate naturală ridicată în regiunea canionului Kishinski.

Despre dolmenele caucaziene, am scris un articol în 2013 – Dolmenele caucaziene: monumentele megalitice găsite în Rusia au o vechime de 25.000 de ani!? – în care le-am descris foarte detaliat. Monumentele megalitice caucaziene reprezintă un tip unic de arhitectură preistorică, fiind construite din mari blocuri de piatră atent selecţionate şi prelucrate. Pietrele au fost modelate în unghiuri de 90 de grade, pentru a fi folosite în colțuri sau au fost curbate pentru a se realiza un cercuri. Arheologii ruși și străini nu au descoperit încă utilizarea lor. Toate aceste dolmene megalitice au între 10.000 de ani şi 25.000 de ani vechime.

Dar, revenind la posibila descoperire din zona Caucazului… se pare că cercetătorii au descoperit, de asemenea, o hartă germană privind teritoriul Adygeya, din 1941. De ce organizația secretă nazistă era interesată de munții din Adygea?

În muzeul etnografic Belovdie se află craniile enigmatice şi servieta ocultă SS. Şeful muzeului, Vladimir Melikov, a declarat: „Un localnic mi-a adus o servietă maro mare, cu mâner din piele și cu emblema societății secrete Ahnenerbe în partea de sus. El trăieşte ca un adevărat pustnic într-o cabană din pădure. M-am întrebat dacă n-a găsit o ascunzătoare secretă în pădure”.

Ahnenerbe, al cărui nume complet este „Societatea pentru cercetarea moştenirii ancestrale germane”, a existat ca organizaţie în Germania între 1935 și 1945, ea fiind creată pentru a studia tradițiile, istoria și patrimoniul „rasei ariene”. Membrii organizaţiei naziste cercetau tot ce era misterios și necunoscut în lume, făcând expediții în Tibet, Antarctica și Caucaz, căutând secretul puterii absolute. Germania lui Hitler a fost implicat în mod activ în dezvoltarea de noi tipuri de arme capabile de a schimba cursul războiului. În Ahnenerbe, lucrau 350 de specialiști, care erau experți cu o educație impecabilă şi cu o carieră științifică strălucită.

servieta misterioasa

craniu misterios

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock