Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Extratereştrii Anunnaki au construit o civilizaţie pe Pământ înaintea oamenilor? Sau a fost vorba de altceva? Câteva „artefacte nepământeşti”…


Imagine: prelucrare proprie

„Artefact nepământean” este un termen creat de naturalistul și criptozoologul american Ivan T. Sanderson pentru un artefact de interes istoric, arheologic sau paleontologic, găsit într-un context foarte neobișnuit sau aparent imposibil, care ar putea contesta cronologia istorică convențională, fiind prea avansat pentru nivelul de civilizație care exista la vremea respectivă sau arătând o prezență umană cu mult înainte ca oamenii să fi existat.

Iar aceste „artefacte nepământeşti” arată că a existat o civilizaţie pierdută, înaintea apariţiei civilizaţiei umane. Au fost extratereştrii Anunnaki, așa cum sugerează teoriile istorice alternative sau alte entități necunoscute? Zecharia Sitchin și alți susținători ai teoriei astronauţilor antici sugerează că astfel de artefacte sunt dovezi ale unei civilizații extraterestre străvechi, în timp ce Graham Hancock și alții spun că e vorba de civilizații umane avansate necunoscute.

Dacă Zecharia Sitchin crede că extratereştrii Anunnaki au creat pe Terra o civilizaţie avansată înaintea oamenilor (vedeţi seria de articole pe care am publicat-o în 2010 – Anunnaki, extratereştrii de pe Nibiru pe Pământ: o istorie de 450.000 de ani (partea 1)), Graham Hancock crede în existenţa unei civilizații umane pierdute, avansată din punct de vedere tehnologic.

Aşadar, e vorba de extratereştri Anunnaki sau de o civilizație umană pierdută? Poate că răspunsul constă în combinarea ambelor teorii, în loc să adopte o abordare exclusivă.

Iată câteva „artefacte nepământene”, găsite de-a lungul timpului, care ar susţine cel puţin una din aceste teorii:

1) Bateria de la Bagdad – descoperită în 1936, un artefact ce putea crea curent electric acum peste 2.000 de ani (citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Enigmatica baterie de la Bagdad, veche de 2.000 de ani).

2) Harta lui Piri Reis – harta a fost creată de amiralul turc Piri Reis în anul 1513, bazându-se pe o hartă mai veche. Ceea ce surprinde pe această hartă este că ea are trasate graniţele Antarcticii şi anume fără gheaţă. Harta a fost realizată cu o metodă specializată, care proiectează Pământul rotund sub formă plată. Mai apare întreaga Americă de Sud şi Atlanticul şi coasta Pacificului. Conform cercetărilor efectuate de specialişti, harta Antarcticii o prezintă cum arăta ea în urmă cu circa 6.000 de ani, părând să fi fost luată dintr-un vehicul spaţial sau avion (citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Celebra hartă a lui Piri Reis a fost făcută cu cel puţin 6.000 de ani înainte, dintr-o navă spaţială!).

3) Elicopterul, avionul şi submarinul din vechiul Egipt – Într-un străvechi templu egiptean (templul de la Abydos), ce are o vechime de circa 3.000 de ani, se află desenate un elicopter, un submarin, un avion şi un avion invizibil. Cum ar putea fi explicate desenele acestor tehnologii avansate în antichitate? Cine se gândea la aşa ceva?