Noile „profeţii devastatoare” ale lui Baba Vanga pentru anul 2016, sunt, de fapt, o reluare a unor „profeţii” neîmplinite în 2011! Există un interes ocult de a ţine populaţia sub teroarea acestor ştiri…

  •  
  •  
  •  
  •  

baba vanga profetie 2016Ce se întâmplă atunci când mass-media nu mai are ce ştiri să dea? Se apucă să dea ştiri despre previziunile lui Baba Vanga! Iată ce putem citi pe realitatea.net:

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, a făcut previziuni cutremurătoare despre anul 2016: Europa se va confrunta cu atacuri chimice venite din partea „invadatorilor musulmani” şi se va afla la un moment de cotitură. Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria ar fi prezis chiar înainte să moară, la vârsta de 85 de ani, că anul 2016 „va aduce o invazie a extremiştilor musulmani” asupra Europei. Până la sfârşitul anului, continentul ar putea ajunge „la sfârşitul existenţei sale”, a mai spus Baba Vanga, potrivit Mirror.co.uk.

Mai concret, profeta cunoscută ca Nostradamus din Balcani le-ar fi spus apropiaţilor săi: „Extremiştii vor folosi un arsenal de arme chimice împotriva europenilor”. Adepţii celebrei Baba Vanga spun că profeţiile acesteia s-au împlinit până acum în proporţie de peste 85%. Baba Vanga ar fi prevestit cu exactitate atacurile din 2001 asupra New York-ului, tsunamiul din Japonia din 2004 şi ascensiunea islamismului.

Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria a mai prezis că va apărea o nouă religie în lume, în anul 2221, dar şi că un nou Mesia se va naşte din poporul român.

P.S. Eu m-am lămurit despre profeţiile lui Baba Vanga, odată cu anul 2010. Pentru că această aşa-zisă celebră prezicătoare spunea că cel de-al treilea război mondial începe în 2010 (vedeţi articolul: Vanga profeţeşte că cel de-al treilea război mondial ar începe în noiembrie 2010. Care ar fi cauza sa?). Iată ce scriam în 2010 despre Baba Vanga şi profeţiile sale:

2010. Începutul celui de-al treilea război mondial. Războiul va începe în noiembrie 2010 şi se va sfârşi în octombrie 2014. Va începe ca un război normal, dar apoi se va face uz de arme nucleare şi chimice.

2011. Datorită radiaţiilor din emisfera nordică, niciun animal sau plantă nu va supravieţui. Musulmanii vor începe un război chimic asupra europenilor care se află în viaţă.

Precum se vede, în noiembrie 2010 trebuia să înceapă cel de-al treilea război mondial, care să se încheie în octombrie 2014. Aţi simţit 4 ani vreun război mondial!? Nu mi-am dat seama. Şi mai mult decât atât, „războiul chimic al musulmanilor împotriva europenilor” trebuia să aibă loc în 2011, şi nu va avea loc în 2016, aşa cum ne spune articolul de pe realitatea.net. Se profită de faptul că populaţia uită rapid de aceste „profeţii”, dar, cel puţin, pe site-ul „Secretele lui Lovendal”, nimic nu se pierde şi totul se înregistrează. Şi am să vă atrag atenţia întotdeauna când găsesc vreo manipulare de genul acesta. Care e scopul articolului apărut în The Mirror, şi preluat şi de mass-media de la noi? Să spunem că goana după trafic/audienţă; dar, s-ar putea să existe şi un interes ocult de a ţine populaţia permanent sub teroarea acestor „profeţii”…


  •  
  •  
  •  
  •  

Comentariile sunt închise.