Pe patul morţii, în 1999, celebrul regizor Stanley Kubrick ar fi dat un interviu în care recunoştea că el a filmat în studio toate aselenizările NASA! Încă o dovadă că omul n-a ajuns niciodată pe Lună sau manipulare?


Kubrick farsa aselenizarePentru mine lucrurile sunt clare: omul n-a ajuns niciodată pe Lună, iar aşa zisele aselenizări din 1969-1972 ale misiunilor spaţiale Apollo n-au fost decât nişte falsuri realizate cu măiestrie de către NASA. Dar cine ar fi putut „aranja” celebrele filmări de pe Lună cu astronauţi ca Edgar Mitchell sau Neil Armstrong? Nimeni altul decât faimosul regizor Stanley Kubrick (1928-1999), unul dintre cei mai mari regizori pe care le-a avut această planetă. Kubrick a realizat celebra peliculă „Odiseea spaţială 2001”, considerată de mulţi critici de artă drept „cel mai bun film SF al tuturor timpurilor”.

Despre posibila implicare a lui Kubrick în aşa-zisele aselenizări ale cosmonauţilor NASA am scris încă din anul 2013, în cadrul acestui articol: Un celebru cosmonaut rus susţine că o parte din filmările şi fotografiile din timpul aselenizării umane Apollo din 1969 au fost falsificate de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick! Cosmonautul rus Alexei Leonov, care, deşi crede că americanii au ajuns cu oameni pe Lună, totuşi el e de părere că o parte din filmările şi fotografiile de pe Lună au fost falsificate în favoarea NASA de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick! Leonov, primul om care a ieşit în spaţiul cosmic, în afara navetei sale spaţiale (în 1965), a declarat că americanii au reuşit să aselenizeze, dar regizorul Kubrick a filmat o parte din aselenizări aici pe Pământ. Această declaraţie a fost făcută în timpul unui interviu acordat site-ului RT.com, în care Leonov spune că fotografiile şi filmările au fost probabil falsificate, deşi restul poveştii privind aselenizările Apollo este una reală. Şi asta pentru ca ele să arate bine publicului. Oare din cauza aceasta, NASA susţine că filmările originale au fost pierdute, aşa cum am scris în articolul acesta din august 2012 (Cum a pierdut NASA înregistrările originale ale aşa-zisei aselenizări Apollo 11 … Cât de perfizi pot fi americanii!)? În 2006, NASA a recunoscut că a pierdut 700 de cutii cu benzi magnetice, inclusiv înregistrările SSTV originale de pe Lună! Acestea ar fi putut fi tranformate în videoclipuri de înaltă calitate, privind aselenizarea lui Apollo 11.

Acum, în cadrul acestui articol veţi putea citi ultimul interviu pe care marele regizor american l-ar fi dat în anul 1999, cu puţin timp înainte de a muri. Acest interviu a fost scos din „naftalină” abia în 2015, odată cu lansarea filmului „Shooting Stanley Kubrick” şi a fost realizat de către T. Patrick Murray. Celebrul regizor ar fi impus o condiţie: şi anume ca interviul să nu fie dat publicităţii timp de 15 ani după realizarea lui. În acest interviu, Stanley Kubrick recunoaşte clar că el ar fi regizat aselenizarea din 1969, în care primul om (Neil Armstrong) ar fi ajuns pe Lună! Iată fragmente din acest interviu incendiar. „T” este persoana care îi ia interviul (T. Patrick Murray), iar „K” este regizorul Stanley Kubrick.

T: De ce daţi acest interviu?
K: Pentru că mă frapează de ceva timp. Ei bine, e dificil, pentru că e prima dată când vorbesc despre asta.
T: Aveţi tot timpul la dispoziţie.
K: Am fost marcat mereu de lucrul acesta, dar n-am conştientizat decât în ultimii ani. Am fost marcat de şansa, oportunitatea, provocarea de a realiza această producţie, crezând că e vorba de un film obişnuit, un alt film obişnuit de-al meu, negândindu-mă prea mult la efectele pe termen lung pe care le-ar avea asupra societăţii, dacă ar fi descoperit.
T: Despre ce vorbiţi? Mor de curiozitate să aflu.
K: Ei bine, e un fel de confesiune. Despre un film pe care l-am făcut, de care nimeni nu e conştient, dar pe care toţi l-au văzut.
T: Un film pe care l-aţi făcut, dar despre care nimeni nu ştie că l-aţi făcut? Despre asta vorbiţi?
K: Exact. E intrigant, nu? V-am uluit, nu? Am comis o mare păcăleală faţă de publicul american, despre care voi da acum detalii, şi anume faptul că guvernul SUA şi NASA au falsificat aselenizările. Toate aselenizările au fost false, eu fiind persoana pe care le-a filmat.
T: OK. Despre ce vorbiţi? Sunteţi serios… OK.
K: Sunt serios, al naibii de serios. Şi totul a fost un fals.
T: OK. Staţi aşa… Nu vreau ca acest documentar să fie restricţionat, dar serios vorbind… M-am zbătut aproape 8 luni pentru a lua interviul vieţii mele, pe care aproape nimeni nu l-ar fi obţinut, şi, în loc să vorbim despre cele 16 filme ale dvs. pe care le-am văzut de când eram copii… Spuneţi că n-am ajuns pe Lună?
K: Nu, n-am făcut-o. N-a fost nimic real.
T: Aselenizările au fost false?
K: Aselenizările au fost false, o fantezie. N-a fost nimic real. Nu credeţi că e important pentru oameni să ştie adevărul?
T: Aselenizarea din 1969, ce a avut loc cu 2 ani înainte de naşterea mea…
K: E o totală ficţiune.
T: O totală ficţiune… A, asta e chestia cu cei 15 ani. Acum are sens. De aceea, nu pot difuza acest interviu timp de 15 ani. Spuneţi deci că n-am aselenizat?
K: Nu, n-am făcut-o.
T: De ce îmi spuneţi asta?
K: Pentru că e o fraudă masivă. Oamenii trebuie să ştie. Nixon a planificat totul. El a vrut să falsificăm această aselenizare. Guvernul a ştiut asta.
T: Şi dvs. de ce o faceţi? Sunteţi complice cu această înşelătorie?
K: Nu am vrut s-o fac.
T: Nu credeam că aici o să se ajungă cu acest interviu. Nu e o glumă sau ceva de genul acesta, nu?
K: Nu, nu este.
T: Sau o chestie legată de vreun film…
K: Nu glumesc, nu.
T: OK.
K: Conspiraţioniştii au dreptate de data aceasta.
T: Nu ştiu ce să vă întreb prima dată.
K: M-am gândit că e ceva greşit… n-am crezut că voi face aşa ceva.
T: Dar aţi făcut-o.
K: Îmi subminează de asemenea şi integritatea mea artistică.
T: OK, dar totuşi aţi spus „Da”. Dar de ce?
K: Ei bine, pentru că am fost mituit. Asta a fost. Au fost doar nişte bani la mijloc.
T: De ce-mi spuneţi asta?
K: Pentru că am făcut o fraudă enormă. Oamenii trebuie să ştie! Nu credeţi că e important pentru oameni să cunoască adevărul?
T: De ce au trebuit să falsifice? De ce? De ce au avut nevoie de aşa ceva? De ce guvernul şi-ar fi dorit aşa ceva?
K: Nu e niciun secret că NASA a vrut dintotdeauna să împlinească această profeţie a lui Kennedy (…) Spielberg, Scorsese, chiar şi Woody Allen. Niciunul din ei n-ar fi făcut-o.
T: De ce ar fi trebuit s-o falsifice? De ce-au făcut-o?
K: Pentru că era imposibil să ajungă acolo.

Bun, au apărut şi criticii care se îndoiesc că cel care dă interviul ar fi cu adevărat Stanley Kubrick. Deşi asemănă foarte mult la înfăţişare cum ar fi arătat regizorul în 1999, totuşi accentul n-ar fi aparţinut lui Kubrick. Eu nu ştiu dacă acela e Kubrick sau nu. Dar, să presupunem că ar fi unul fals, zvonurile că Kubrick ar fi regizat aselenizările lui NASA există de mulţi ani (vedeţi afirmaţiile cosmonautului rus, de la începutul acestui articol, în care acesta spune că Stanley Kubrick ar fi realizat în studio măcar o parte din aceste aselenizări).

Desigur, mai am o versiune. Dacă acest documentar a fost falsificat de la bun început, în mod intenţionat, astfel încât oamenii să descopere că acest interviu cu Stanley Kubrick a fost o farsă şi astfel să mai cadă în ridicol încă o dată teoria conspiraţiei că omul n-a ajuns niciodată pe Lună!? N-ar fi exclus. Multe servicii de informaţii fac asemenea lucruri…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock