O “bestie” periculoasă se află în libertate şi atacă oamenii, fără milă! E vorba de o…. veveriţă! Nu e nicio glumă!

667

veverita fioroasaO bestie periculoasă se află în libertate în California, dar probabil că nu e ceea ce credeţi. Nu e vorba de un lup sau de vreun urs sălbatic, ci de o veveriţă! Potrivit unor rapoarte recente, o veveriță violentă terorizează zona oraşului Novato, un oraş aflat în comitatul Marin, statul California (SUA), atacând deja 8 persoane, scrie site-ul marinij.com.

“De fapt, vrem ca oamenii să rămână calmi”, a declarat Lisa Bloch, un purtător de cuvânt al lui Marin Humane Society. “Este, probabil, doar o veveriță și o situație cu adevărat unică.”

Seria deosebită de evenimente a început în urmă cu aproximativ trei săptămâni, când veveriţa a sărit dintr-un copac pe capul unui om, atacându-l, în timp ce acesta se afla în curtea sa. Cinci zile mai târziu, aceeaşi “bestie” cu coadă stufoasă a intrat într-o sală de clasă, dintr-o școală din apropiere, și l-a atacat pe unul dintre elevi, dar şi pe profesorul care încerca să ajute elevul.

Directorul unei societăţi de protecţie a animalelor sălbatice a declarat: “Aceasta este una dintre acele povești pe care cu greu ne vine s-o credem. Veveriţa a fost, fără îndoială, hrănită de oameni și a fost încurajată să se apropie de oameni. Atunci când ea nu a obţinut ceea ce voia, a atacat.”

Cel mai recent atac al veveriţei a avut loc împotriva unui bătrân în vârstă de 78 de ani, Richard Williams, care se afla în grădina lui, atunci când creatura s-a lansat asupra bărbatului. Incredibil! Asemenea poveşti par cu adevărat… ciudate!