Un general rus în retragere şochează într-un interviu care a fost ulterior şters: „Omenirea a fost vândută extratereştrilor, care ne colonizează”


Pe 26 iulie 2016, general-colonelul rus (în rezervă) Alexandr S. Skriabin a oferit un interviu ziarului ceh „Lidové noviny”. Pe 28 iulie, deci după două zile, acest interviu a fost complet eliminat de pe site-ul ziarului. De ce? Pentru afirmaţiile şocante făcute acolo. Ceea ce înseamnă că s-au făcut presiuni uriaşe pentru a se şterge ceea ce s-a spus. Din fericire, oamenii vigilenţi au salvat interviul on-line şi au făcut şi capturi Print Screen, înainte de „auto-cenzura acestuia”.

Iată câteva idei principale din acest interviu şi nişte comentarii personale la cele spuse de generalul rus:

– Am 73 de ani și am văzut multe în viaţa mea. Nu mai pot să mai tac, nici să mai dorm; oriunde m-aş duce, văd peste tot oameni plimbându-se care nu au nicio idee despre ceea ce se întâmplă în țară și în lume. M-am săturat să mă uit la televizor şi să citesc ziarele; peste tot, numai minciuni. Nimeni nu știe adevărul. Dar, în curând, totul se va schimba dramatic.

(Comentariu personal: V-am spus de atâtea ori că noi suntem minţiţi non-stop de către mass-media, care strecoară printre lucruri adevărate ştiri false şi manipulări, care le prezintă ca fiind reale).

– Oamenii sunt duşi de nas de mult timp; ei trăiesc într-o altă realitate. Omenirea se află în pragul morții. Ne uităm cu sufletul la gură la filme cu extratereştri care atacă planeta noastră, noi suntem colonizaţi, şi, după ce se termină filmul, noi credem că totul a fost doar o ficţiune. Dar totul e adevărat. Am vizionat recent un film despre atacul extratereştrilor și am fost surprinşi cât de bine regizorul filmului a surprins adevărul, deşi totul pare ca un basm.

(Comentariu personal: Nu e nicio coincidenţă. V-am avertizat de mai multe ori că Hollywood-ul e vândut organizaţiei Illuminati, cea care deţine controlul lumii, iar multe filme „SF” care se fac la Hollywood prezintă, de fapt, realitatea, pentru a ne obişnui cu ea, atunci când ea va fi dezvăluită şi publicului).

– Militarii ştiu că extratereştrii nu sunt o ficţiune, ci o realitate crudă și tristă. Ne-am angajat însă, am semnat documente, pentru a nu dezvălui nimic publicului. Însă, ni s-a spus că anumite informaţii vor fi „scurse” în mass-media, pentru a pregăti populaţia. Filme SF, povestirile cu extratereştri din ziare şi de pe site-uri… toate sunt conform planului.

– Oficialii şi militarii de la Moscova au început să se întâlnească cu extratereştrii încă din anii 1970. Locul preferat de întâlnire a fost Uzbekistan-Kazahstan. De ce aici? Pentru că acolo se găsesc multe resurse de aur şi uraniu. Cel care a organizat aceste întâlniri cu extratereştrii a fost colonelul Ivan P. Nazarenko, președinte al Comitetului științific și tehnic al forțelor de apărare aeriană ale URSS.

– Eu am văzut cu ochii mei cum şefii de la Moscova comunicau cu extratereştrii; de mai multe ori l-am văzut pe Gorbaciov şi o dată pe Elţîn.

– Scopul extratereştrilor este colonizarea planetei. Conducătorii omenirii ne-au vândut extratereştrilor. Aceştia din urmă sunt cei care au creat cultul satanismului al sacrificiului, căci tot mai mulţi oameni sunt răpiţi de către extratereştri.

Sursa (traducerea şi adaptarea): pandoraopen.ru

Mai jos puteţi vedea captura după articolul original, care ulterior a fost şters:

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO