Spiriduşii din Irlanda au trimis un mesaj important pentru omenire – susţine un avocat şi activist irlandez


Nu-i subestimați niciodată pe spiriduşi. Ei pot fi mici și invizibili, dar puterile lor pot fi copleșitoare. În unele țări europene, precum Irlanda și Islanda, credința în spiriduşi este larg răspândită. Celebrii „Leprechauns” („Spiriduşi”) sunt creaturi populare în folclorul irlandez, și există chiar şi oameni care se luptă ca acestea să primească protecție din partea Uniunii Europene!

O astfel de persoană este Kevin Woods, un avocat și activist de seamă pentru protecţia spiriduşilor. Ceea ce este extraordinar la acest om este dat de faptul că el susține că poate vorbi cu spiriduşii! Noi poate putem respinge povestea lui ca fiind o prostie, dar mulţi irlandezi iau în serios spiriduşii.

Kevin Woods a dat recent un interviu TV. Mesajul său a fost neobișnuit, dar interesant. Woods a asigurat publicul că spiriduşii din Irlanda sunt bine, în ciuda problemelor legate de coronavirus. El a explicat că, deși numărul lor a scăzut în ultima perioadă, totuşi spiriduşii încă n-au dispărut.

„Au fost milioane de spiriduşi aici în Irlanda și toți au murit, rezistând astăzi doar 236”, a explicat avocatul. „Sunt cu adevărat custodele lor”. Domnul Woods a explicat că, deși majoritatea oamenilor nu pot vedea spiriduşii, el poate, întrucât are „puteri speciale”. Şi mai mult decât atât, avocatul pretinde că poate comunica cu aceşti spiriduşi, prin intermediul extracorporalizării: „Comunic cu spiriduşii cu ajutorul extracorporalizării, toţi spiriduşii mă înţeleg”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): irishpost.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock