Sarmizegetusa, loc energetic benefic sau demoniac? Special a fost construită cetatea dacică acolo?


Imagine: prelucrare proprie

Conform cărţii lui Aryana Havah – „Inuaki, reptilianul din mine”, cetatea dacică de la Sarmisegetusa era folosită ca loc de refugiu, pentru ca oamenii să fie protejaţi. Adică, în sensul în care cei ce păşeau în ea erau protejaţi de atacuri din exterior (atacuri fizice, dar şi psihice).

Cei care au construit cetatea de la Sarmizegetusa au ales în mod special acel loc din Hunedoara, întrucât acolo s-ar afla una din cheakrele de pe teritoriul vechii Dacii. Iată ce putem citi din cartea mai sus menţionată:

„În mijlocul cetăţii se afla o coloană uriaşă pe vârful căreia se afla un dispozitiv special. Acesta prelua energia ce venea din inima pământului şi o transmitea amplificată mai departe (…) Străbunii noştri cunoşteau importanţa planetelor şi a anotimpurilor. De aceea Sarmisegetusa avea în interiorul ei un uriaş cadran solar, făcut din piatră. Era aşezat în centrul cetăţii. Cu ajutorul lui se urmărea rotaţia pământului şi mişcarea astrelor”.

Totuşi, un preot român atrage atenţia asupra Sarmizegetusei, considerându-l a fi un „loc satanist”. El a spus următoarele: „Acolo a existat o credinţa demoniacă, pentru că dacii îi omorau pe cei mai tineri, îi aruncau în suliţe şi îi trimiteau în ceruri, iar Decebal este un sinucigaş (…)”. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol – Un preot roman avertizeaza: “Sarmizegetusa Regia e un loc in care s-au facut practici demoniace! Acolo nu ne putem incarca decat cu energie negativa!”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO