„Extraterestrul Ata” din documentarul „Sirius” e înrudit cu aceeaşi creatură miniaturizată „Atta Boy” din colecţia milionarului american Robert Ripley?

  •  
  •  
  •  
  •  

Ata si Atta BoyÎn aprilie 2013, discutam în cadrul acestui articol (https://www.lovendal.ro/wp52/intr-un-nou-documentar-intitulat-sirius-se-vorbeste-despre-un-nou-cadavru-extraterestru-si-despre-tehnologii-secrete-nepamantesti/) despre apariţia unui nou documentar intitulat „Sirius” şi în care se vorbeşte despre o creatură de 7,2 cm, găsită în deşertul Atacama din Chile, despre care se crede că ar reprezenta cadavrul unui extraterestru. „Extraterestrul” din Chile a fost numit ca „Ata”.

După o mulţime de teste cu raze X, computer tomograf şi analiza ADN-ului, originea lui Ata rămâne încă un mister. Testele genetice (deşi nu au fost încă încheiate) indică faptul că Ata este 91% om; dar 9% din ADN are proprietăţi necunoscute, ceea ce îi face pe experţi să-şi pună mai multe întrebări. Unii oameni de ştiinţă cred că Ata a fost un om care a trăit între 6 şi 8 ani, pe când alţii insistă că e doar un fetus uman avortat.

Dar, surpriza vine chiar acum: Ata nu e singurul! În 2013, a apărut o nouă carte, intitulată „Un om interesant: viaţa ciudată şi incredibilă a lui Robert ‘Believe It or Not’ Ripley” în care este prezentată biografia celebrului Robert Ripley (1890-1949), un om de afaceri şi antropolog amator american care a creat brandul „Ripley’s Believe It Or Not” (tradus prin „Lucrurile incredibile ale lui Ripley”), folosit în ziare, reviste, emisiuni radiofonice şi de televiziune, pentru a se prezenta lucruri ciudate din întreaga lume. Cartea include o imagine din 1933 (pe care o puteţi vedea mai jos), în care Ripley ţine în mână o creatură minusculă, intitulată „Atta Boy”, făcându-se referinţă la indienii peruvieni Jivaro, ce sunt experţi în crearea de capete miniaturizate.

Ripley atta boy

Se pare că Ripley era fascinat de miniaturizarea formei umane; el nu a lăsat vreo notă despre cum a obţinut „Attla Boy”, dar despre el credea că nu este extraterestru, ci reprezintă un om mumificat şi miniaturizat. Nu se ştie ce s-a întâmplat cu „Atta Boy”… cert este că, după 1933, el a dispărut sau a intrat într-o colecţie privată.

Dar, ar putea ca „Ata” din documentarul „Sirius” să fie înrudit cu „Atta Boy” a lui Riley? Desigur că da… Nu poate fi o coincidenţă: ambele exemplare au aproximativ aceeaşi înălţime, provin din ţări din America de Sud, au aproximativ aceeaşi denumire şi ambele îşi păstrează misterul cu privire la originea lor. Aşadar: extraterestru, trup uman mumificat şi miniaturizat sau fetus uman miniaturizat?

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page