Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Obiecte misterioase ale unei inteligenţe artificiale de pe planeta Saturn au ajuns deja pe Terra, deasupra oraşului New York?


Imagine: captura videoclip YouTube

Sonda spațială Cassini–Huygens NASA a fost lansată pe 15 octombrie 1997. Ea a fost activă în spațiul cosmic timp de aproape 20 de ani, 13 ani petrecându-i în jurul orbitei planetei Saturn. În călătoria spre Saturn, Cassini – Huygens a făcut popasuri cosmice în jurul lui Venus (aprilie 1998 – iulie 1999), în jurul asteroidului 2685 Masursky și în jurul planetei Jupiter (decembrie 2000). Misiunea s-a încheiat pe 15 septembrie 2017, când traiectoria sondei spaţiale NASA a intrat în atmosfera superioară a lui Saturn și apoi a luat foc.

După ce a studiat o mare parte din fotografiile publicate pe Internet de către NASA, ale sondei spaţiale Cassini–Huygens, proprietarul canalului de YouTube „Galactic Hurricane” a observat anomalii ciudate, ce par a sfida cu adevărat legile noastre fizice. De exemplu, prezenţa în aceste fotografii NASA a unor „sfere ciudate”, care păreau să se desfăşoare în inelele lui Saturn. Sunt de origine artificială? Au făcut cei de la NASA legătura cu un fel de contact cu o formă de viață inteligentă necunoscută?

Însă cel mai ciudat lucru s-a întâmplat pe 25 septembrie 2019, când Mauricio Lopez a filmat noaptea, deasupra New York-ului, un obiect ciudat (o sferă tăiată de un inel), care se aseamănă cu ceea ce se poate observa în unele din imaginile de pe sonda spaţială Cassini – Huygens.

Aşadar, se poate face vreo conexiune? Sferele extraterestre din Saturn au ajuns deja pe Terra?

Videoclipul YouTube al lui „Galactic Hurricane” poate fi vizionat AICI.

Imagine: sfera ciudata, fotografiata pe Saturn de nava Cassini – Huygens
Imagine: captura YouTube, sfera ciudata deasupra orasului New York