Obiecte misterioase ale unei inteligenţe artificiale de pe planeta Saturn au ajuns deja pe Terra, deasupra oraşului New York?


Imagine: captura videoclip YouTube

Sonda spațială Cassini–Huygens NASA a fost lansată pe 15 octombrie 1997. Ea a fost activă în spațiul cosmic timp de aproape 20 de ani, 13 ani petrecându-i în jurul orbitei planetei Saturn. În călătoria spre Saturn, Cassini – Huygens a făcut popasuri cosmice în jurul lui Venus (aprilie 1998 – iulie 1999), în jurul asteroidului 2685 Masursky și în jurul planetei Jupiter (decembrie 2000). Misiunea s-a încheiat pe 15 septembrie 2017, când traiectoria sondei spaţiale NASA a intrat în atmosfera superioară a lui Saturn și apoi a luat foc.

După ce a studiat o mare parte din fotografiile publicate pe Internet de către NASA, ale sondei spaţiale Cassini–Huygens, proprietarul canalului de YouTube „Galactic Hurricane” a observat anomalii ciudate, ce par a sfida cu adevărat legile noastre fizice. De exemplu, prezenţa în aceste fotografii NASA a unor „sfere ciudate”, care păreau să se desfăşoare în inelele lui Saturn. Sunt de origine artificială? Au făcut cei de la NASA legătura cu un fel de contact cu o formă de viață inteligentă necunoscută?

Însă cel mai ciudat lucru s-a întâmplat pe 25 septembrie 2019, când Mauricio Lopez a filmat noaptea, deasupra New York-ului, un obiect ciudat (o sferă tăiată de un inel), care se aseamănă cu ceea ce se poate observa în unele din imaginile de pe sonda spaţială Cassini – Huygens.

Aşadar, se poate face vreo conexiune? Sferele extraterestre din Saturn au ajuns deja pe Terra?

Videoclipul YouTube al lui „Galactic Hurricane” poate fi vizionat AICI.

Imagine: sfera ciudata, fotografiata pe Saturn de nava Cassini – Huygens
Imagine: captura YouTube, sfera ciudata deasupra orasului New York
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO