Misterul morţii fondatorului Apple, Steve Jobs: ce-a văzut acesta în clipa morţii? Îngerii „de dincolo”?


În octombrie 2011, moartea fondatorului Apple, Steve Jobs, a făcut valuri în întreaga lume. Moartea lui prematură, la vârsta de doar 56 de ani, ne-a reamintit faptul că, indiferent de vârsta sau poziția avută în viață, moartea nu iartă pe nimeni. Dar trecerea sa în nefiinţă a oferit, de asemenea, indicii pentru ceva mai mult: sora lui Steve Jobs, Mona Simpson, a împărtăşit lumii care au fost ultimele cuvinte ale lui Jobs înainte de a trece în lumea de dincolo:

„Cuvintele finale ale lui Steve, cu câteva ore mai devreme, erau monosilabice, repetate de trei ori. Înainte de a-şi da duhul, el se uită la sora lui, Patty, apoi pentru o lungă perioadă de timp la copiii săi, apoi la partenera sa de viață, Laurene, iar în final peste umerii lor. Ultimele cuvinte ale lui Steve au fost: „O, UAU. O, UAU. O, UAU”.

Poate că exclamațiile lui Steve Jobs se refereau la familia sa, în încercarea de a-și exprima profund trăirile de afecțiune pentru fiecare dintre ei sau poate că el şi-a sumarizat pur și simplu viaţa sa minunată, în ultimele sale momente de reflecție. Dar descrierea scenei de către Mona Simpson ar putea fi citită și într-un alt mod – și poate că aşa ar trebui să fie, având în vedere că Mona a mai menţionat că fratele ei îi spusese „că se duce într-un loc mai bun”.

Aşa cum a spus sora lui Steve, bărbatul, atunci când a exclamat de trei ori „O, UAU”, nu se mai uita la membrii familiei lui, ci peste umerii lor. Acest scenariu este sugestiv pentru o experiență ciudată care uneori se întâmplă cu puțin înainte de apariţia morţii: așa-numita „viziune a patului morții” sau „viziune ascendentă”, în care persoana muribundă vede apariții ale celor dragi deja plecați în lumea dincolo – și, uneori, pot fi creaturi cerești, „îngerii”, care au scopul de a-l conduce pe cel aflat pe patul morţii și a-l conduce în viața de apoi. E posibil ca, în momentul morţii, oamenii să vadă „lumea de dincolo”, o altă dimensiune, pe care noi, cei aflaţi în viaţă, n-o putem observa.

De exemplu, iată relatarea unui îngrijitor despre o femeie muribundă: „Cu aproximativ o oră înainte de a muri, ea a spus: „Toți sunt în cameră, toți sunt în cameră”. M-am uitat peste umăr și nu am văzut nimic, dar ea a putut vedea că încăperea era plină de oameni pe care îi cunoștea”. Probabil era vorba de cunoştinţe trecute în lumea de dincolo…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock