Americanii au folosit în cel de-al doilea război mondial tehnologia extratereştrilor de pe Sirius, iar naziştii – pe cea a “omuleţilor cenuşii”


Un autor, pe nume Steve Omar, încearcă să ne convingă că în cel de-al doilea război mondial, au fost implicaţi extratereştrii care au oferit o serie de tehnologii părţilor combatante.

Totul a început cu marele om de ştiinţă, Nikola Tesla, care, conform lui Steve Omar, la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX, ar fi fost contactat de extratereştri pleidaieni (împreună cu aliaţii venusieni) ce i-ar fi oferit savantului croat tehnologia care l-a condus la inventarea curentului electric alternativ şi a diverselor instrumente utilizate în tehnologia aerospaţială, electromagnetism şi radio. Tesla a fost unul dintre cei mai mari inventatori ai lumii şi se pare că el însuşi a declarat că datorează invenţiile sale extratereştrilor, ceea ce i-a făcut pe mulţi să-l considere ca fiind nebun.

Facem aici o mică paranteză şi trebuie să amintim că pleidaienii ar fi o rasă de extratereştri blonzi, cu pielea albă, şi care ar fi părinţii speciei umane. Citeşte mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/pleidaienii-extraterestrii-inruditi-cu-oamenii/.

Tot acelaşi autor, Steve Omar, susţine că la începutul anilor ’30 Tesla a aranjat o serie de întâlniri secrete dintre pleidaieni şi preşedintele SUA, Roosevelt. Pleidaienii l-au avertizat pe Roosevelt că Hitler şi naziştii ar fi primit din partea altor extratereştri („omuleţii cenuşii” – vezi mai multe detalii aici: https://www.lovendal.ro/wp52/stiti-cum-arata-un-extraterestru-tip-omulet-cenusiu/) tehnologia pentru ca Hitler să cucerească întreaga omenire pentru „omuleţii cenuşii”. Totodată, Hitler ar mai fi primit tehnologia genetică pentru a crea hibrizi extratereştri ce ar fi putut trăi în atmosfera Pământului!

Pleidaienii ar fi oferit americanilor, prin intermediul lui Tesla, tehnologia avansată pentru a neutraliza atacurilor naziştilor, în schimbul demolării maşinii de război a Pentagonului. Roosevelt a respins oferta, pentru că aceasta ar fi presupus o ameninţare asupra Pentagonului, iar americanii au ales să lucreze cu sirianii (extratereştrii din steaua Sirius) care le-a oferit tehnologia pentru a-i învinge pe nazişti.Lasă un comentariu