„Avatar” demonstrează existenţa extratereştrilor de pe planeta Nibiru pe Pământ

  •  
  •  
  •  
  •  

Avatar2000Din momentul în care studiourile 20th Century Fox au lansat filmul „Avatar”, cu un buget de jumătate de miliard de dolari, film finanţat cu banii altor oameni („investitori din afară”), am devenit suspicios. Aceste studiouri sunt binecunoscute pentru abilitatea lor de a face bani în industria cinematografică încă de acum 50 de ani.

Aşadar, care ar fi scopul pentru care s-ar investi sume uriaşe de bani pe filmul lui Cameron, care are o poveste necunoscută şi nu are staruri hollywoodiene (dacă ar fi avut, ar mai fi fost necesare încă vreo 100 de milioane de dolari cheltuiţi)?

„Avatar” n-ar avea niciun sens, doar dacă…el ar avea de transmis un mesaj marelor mase de oameni.

Mai întâi să vedem care ar fi subiectul filmului. Pelicula se centrează în jurul unui personaj principal, Jake Sully (intrepretat de Sam Worthington) care ajunge pe o planetă extraterestră (Pandora), din partea unei mari corporaţii miniere de pe Pământ, şi care doreşte să exploreze un zăcământ mineral de pe Pandora.

Această planetă extraterestră este locuită de Na’vi, creaturi care au aproape inteligenţa omului ce trăieşte în stil nomad. Oamenii nu pot respira aerul Pandorei, aşa că sunt forţaţi să fie legaţi în mod subconştient de „avatari”, sau trupuri umane hibride Na’vi. Jake Sully, eroul nostru principal, doreşte să-i facă pe locuitorii Pandorei să accepte explorarea zăcământului de unobtanium.

Acum să ne amintim puţin de Zecharia Sitchin, autorul unor cărţi ce explică originile omului cu ajutorul lui Anunnaki sau „cei care au venit din ceruri pe pământ”. Sitchin în cartea sa „Cea de a 12-a planetă” (1976), afirmă faptul că nişte extratereştri pe nume Anunnaki au venit pe Pământ în urmă cu 450.000 de ani, de pe planeta Nibiru, o planetă din sistemul nostru solar, ce are o mare orbită, şi care trece în apropierea Pământului odată la 3.600 de ani. Sitchin afirmă că Anunnaki „au venit pe Pământ, având nevoie de aur, cu scopul de a-şi proteja atmosfera planetei lor”. Având nevoie de ajutor în minele de aur, omul de ştiinţă-şef al extratereştrilor, Enki, a creat cu ajutorul cunoştinţelor genetice lucrători primitivi pentru minele de aur…şi astfel au apărut oamenii pe Pământ.

Aşadar, făcând această extrapolare, ne pregăteşte filmul „Avatar” pentru a fi conştienţi de prezenţa extraterestră pe Pământ? E doar o simplă ipoteză…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner