Home Paranormal-Spiritualitate Extratereştrii îşi vizitează “creaţia” de la complexul megalitic Stonehenge!? Iată ce au...

Extratereştrii îşi vizitează “creaţia” de la complexul megalitic Stonehenge!? Iată ce au întâlnit doi turişti la sfârşitul lunii octombrie 2020…

3184

blankUn cuplu care conducea în apropierea monumentului Wiltshire (lângă Stonehenge) a observat ceva neobișnuit zburând peste zonă. Obiectul neidentificat, care semăna cu un disc luminos și plat, a fost surprins pe camera video de martorii Tash Minto și Tony Waterhouse, care conduceau pe 31 octombrie 2020.

“Nu aș fi crezut nici în visele mele cele mai sălbatice că aș face un videoclip de genul acesta!” a spus Minto. “La întoarcerea de la Devon, am observat o lumină imensă și strălucitoare pe cer, pe partea stângă a drumului A303. Era un obiect portocaliu și avea o lumină artificială foarte puternică (…) Ne-am gândit la drone sau reflectoare, dar în niciun caz nu se potrivea cu dimensiunilor lor. Lumina era constantă, se afla sub nori și nemișcată. Ne-am rotit timp de aproximativ 3 minute și apoi am plecat.”

blank
Imagine: captura YouTube

Ţinând cont de toate acestea, rămâne neclar ce ar fi putut fi obiectul. “Sunt un mare fan al naturii, dar acest obiect nu părea să fie ceva asemănător Soarelui sau Lunii; se simțea că era ceva artificial”, a mai spus martorul.

Puteţi urmări videoclipul YouTube cu lumina ciudată de lângă Stonehenge AICI.

Stonehenge este un celebru monument neolitic din Anglia, care este format din patru cercuri concentrice construite din pietre. Conform istoriei oficiale, construcția ansamblului Stonhenge a început în anul 3.000 î.Hr. Însă, de-a lungul timpului au fost elaborate numeroase teorii referitoare la originea Complexului Megalitic de la Stonehenge. Una dintre ipoteze susţine chiar că realizatorii iniţiali ai straniilor formaţiuni ar fi fost inspiraţi de nava spaţială care i-a adus pe Terra sau care le-a furnizat provizii în jurul anului 8000 î.Hr.

Sursa (traducerea şi adaptarea): ibtimes.sg