Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Incredibilul caz al gemenelor Pollock: două fete s-au reîncarnat după ce în viaţa anterioară au avut un accident mortal?


Cazul gemenelor Pollock este un mister nerezolvat care vă va uimi, chiar dacă nu credeți deloc în viața de după moarte. De ani de zile, acest caz ciudat a fost privit de mulți ca o dovadă convingătoare pentru reîncarnare.

Ne aflăm în data de 5 mai 1957 – o duminică plină de bucurie pentru familia Pollock, care se îndrepta spre liturghia tradițională celebrată la biserica din Hexham, un vechi oraș englezesc. Părinții, John și Florence Pollock, fuseseră lăsați în urmă, fiicele lor – Joanna (11 ani) și Jacqueline (6 ani) luând-o înainte. Însă, graba fetelor nu le-a permis să vadă mașina care urma să treacă de viraj, izbindu-le pe amândouă, şi astfel omorându-le pe loc.

Părinții au trecut prin cel mai trist eveniment din viața lor. Distruși de pierderile premature ale fiicelor lor, au vrut să-și întemeieze din nou o familie. Florence a rămas din nou însărcinată, purtând două fete gemene în pântece.

Pe 4 octombrie 1958, au trecut cele 9 luni de sarcină; în acea zi, s-a născut Gillian și, câteva minute mai târziu, Jennifer. Părinții lor au început să le observe cu atenție: erau identice, dar semnele din naștere erau gravate pe corpurile lor mici. Jennifer avea o pată pe frunte – chiar în același loc în care sora ei mai mare, Jacqueline, a avut o cicatrice. La trei luni de la naștere, familia a decis să se mute în White Bay, pentru a lăsa în urmă trecutul trist şi pentru a-şi găsi în sfârșit liniștea după care tânjea.

La doi ani, când fetele începuseră să vorbească, ele au cerut jucăriile răposatelor lor surori, deși nu auziseră niciodată de ele. Când tatăl lor le-a dat păpușile pe care le ținea în pod, gemenele le-au numit Mary și Susan. Aceleași nume pe care le-au dat, cu mult timp în urmă, surorile lor mai mari care muriseră.

Gemenele au început să difere în comportamentul lor. Gillian, care a imitat-o ​​pe cea mai în vârstă dintre fetele decedate, și-a asumat un rol de conducere în fața lui Jennifer, care era mai asemănătoare cu Jacqueline.

Mai târziu, când familia Pollock a decis să se întoarcă în orașul lor natal, la Hexham, au urmat mai multe lucruri uluitoare. Cele două gemene, la unison, au cerut să viziteze un parc de distracții care le obseda pe surorile lor moarte, parc pe l-au descris în detaliu de parcă ele însele l-ar fi vizitat în mod repetat. Când au ajuns la casă, gemenele au recunoscut fiecare colț al casei, chiar și pe vecinii lor.

Această poveste a atras în cele din urmă atenția doctorului Ian Stevenson (1918 -2007), psiholog care a studiat reîncarnarea la copii. În 1987, a scris o carte numită „Copiii care își amintesc viețile anterioare: o chestiune de reîncarnare”. În carte, autorul a descris 14 cazuri de reîncarnare, inclusiv cazul fetelor Pollock. Dr. Ian Stevenson a studiat fetele din 1964 până în 1985. El a remarcat că gemenele păreau să fi preluat chiar personalitățile surorilor lor mai mari. Stevenson prefera să lucreze cu copiii, deoarece „adulții reîncarnați” erau mai susceptibili de a fi influențați de factori externi și de fantezie, provenind din cărți, filme sau din alte părţi. Copiii, în schimb, acționau spontan.

Comportamentele imprevizibile, dar ciudate, ale gemenelor Pollock le-au șocat pe părinți. La doar 4 ani, fetelor le era frică de mașinile care circulau. Întotdeauna le era prea frică să traverseze strada. „Mașina vine după noi!! – strigau adesea. Ele au vorbit chiar şi despre tragedia din 5 mai 1957: „Nu vreau să mi se mai întâmple. A fost oribil. Mâinile mele erau pline de sânge, la fel ca nasul și gura. Nu puteam să respir”, i-a spus Jennifer surorii ei. „Nu-mi aminti”, a răspuns Gillian. „Arătai ca un monstru și îţi ieşea ceva roșu din cap”.

În mod ciudat, toate acele amintiri vii au fost șterse pe măsură ce gemenele creşteau. Când ele au împlinit vârsta de 5 ani – un prag tipic până la care se extinde reîncarnarea, conform unor convingeri – viețile lor nu mai erau legate de surorile lor moarte. Amintirile lor din viețile anterioare au fost total șterse pentru totdeauna, de parcă nu ar fi fost niciodată acolo. Deși, Gillian și Jennifer și-au întrerupt legătura cu trecutul, astăzi, misterul gemenelor Pollock dăinuie, fără a exista o explicaţie „ştiinţifică”.


Lasă un comentariu