Destăinuiri incredibile ale pacienţilor trataţi prin hipnoterapie regresivă: Pământul îşi schimbă vibraţiile! Spiritele superioare intervin pentru a crea un nou Pământ!

  •  
  •  
  •  
  •  

noul pamantDolores Cannons este o autoare specialistă în hipnoterapia regresivă, care, timp de peste 40 de ani a publicat nenumărate cărţi în domeniul vieţilor trecute, extratereştrilor, vieţilor de pe alte planete etc. Una dintre cele mai recente cărți ale sale se intitulează “Cele trei valuri de voluntari şi Noul Pământ” şi prezintă rezumatul mai multor sesiuni de hipnoterapie pe care autoarea le-a avut cu clienţii săi şi de la care a aflat nişte informaţii absolut uimitoare. Ea a analizat doar cazurile acelor pacienţi care susţin că vieţile anterioare nu şi le-au petrecut pe Pământ.

Dolores spune că sufletele care au petrecut multe vieti ca să se reîncarneze pe Pământ sunt blocate aici într-un ciclu karmic, repetând aceleași greșeli, care, până la urmă pot duce la distrugerea planetei. De aceea, au fost chemate mai multe suflete pure, pentru a veni aici pe Pământ, pentru a curăța și a ridica vibrația planetei. Multe dintre aceste suflete superioare, care sunt de o vibrație mai înaltă decât sufletelor locuitorilor Pământului, se încarnează pe planeta noastră pentru prima dată. Dar, ajunşi în trup pe Pământ, acești oameni nu mai au nicio amintire de ce şi de unde au venit. Dar, ei au venit cu o energie iubitoare, care va schimba mentalitatea aici, pe Pământ.

În timpul regresiilor făcute pacienţilor lui Dolores, care nu au mai avut vieţi anterioare pe Pământ, cercetătoarea a aflat lucruri mai mult decât interesante. Astfel, Dolores a descoperit că Terra este una dintre cele mai dense planete din întregul Universul. Un suflet care se încarnează aici este considerat a fi curajos, pentru că viața pe Pământ este o experienţă foarte provocatoare, mai ales pentru că sufletele superioare ce vin aici provin din planete cu o vibraţie mai înaltă. Totuşi, ei au venit aici pentru că au simţit chemarea.

Dar, conform clienţilor lui Dolores, Pământul trece în prezent printr-o transformare majoră, care nu s-a mai întâmplat înainte. Pentru prima dată, o întreagă planetă îşi schimbă vibrația într-un nouă frecvență dimensională. Multe suflete sau grupuri de suflete s-au confruntat cu o schimbare vibraţională în trecut (de exemplu, mayașii), dar acum e vorba de întreaga planetă. Totuşi, ajutorul este necesar, pentru că omul a poluat planeta cu o vibraţie atât de densă, încât amenință supraviețuirea planetei în ansamblu. În cazul în care planeta noastră ar fi distrusă, acest lucru s-ar resfrânge în întreg Universul, afectând toate ființele. Prin urmare, sufletele superioare au sărit pentru a ajuta.

Pe această planetă au existat mai multe civilizaţii care s-au distrus şi apoi totul a trebuit să fie luat de la zero (ca, de exemplu, civilizaţia Atlantidei). Dar, de data aceasta, lucrul acesta (distrugerea civilizaţiei) nu trebuie să se mai întâmple. Dolores a aflat de la unul din pacienţii săi că Atlantida a fost distrusă ca urmare a jocului oamenilor de ştiinţă atlanţi cu “materia întunecată”. Dar, acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi în zilele noastre, întrucât fizicienii se joacă de-a Dumnezeu la Marele Accelerator de Particule din Elveţia. Însă, acest lucru nu mai trebuie lăsat să se întâmple şi, de aceea, noi ne mutăm într-o nouă frecvenţă, într-o nouă dimensiune, în care va exista un nou Pământ extrem de frumos. Iar acest nou Pământ este cel văzut de Sf.Ioan în celebra sa Apocalipsă biblică…

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu