Umanoidul misterios din Polonia, ce a fost recuperat după ce un OZN s-a prăbuşit în nişte ape îngheţate


Foarte multe cazuri de OZN-uri şi extratereştri care au fost mediatizate provin, în special, din Statele Unite, ţara unde s-a creat o adevărată isterie cu acest fenomen. Dar, OZN-uri şi extratereştri au fost semnalate şi în Europa de Est, inclusiv în România.

În acest articol, voi vorbi despre un caz mai puţin cunoscut, dar foarte interesant, care a avut loc în februarie 1959, în Gydnia, Polonia. Atunci, mai mulți martori au raportat că au văzut un obiect strălucitor, coborând din cer, în apele înghețate din apropierea docurilor.

Autoritățile au trimis mai mulți scafandri în apele înghețate, în încercarea de a localiza orice epavă. În cele din urmă, nu au obţinut decât o bucată strălucitoare de metal, de origine misterioasă. Știind că „ceva” se află în ape, Marina poloneză a limitat accesul la docuri.

La scurt timp, în după-amiaza zilei de 21 februarie 1959, din ape a apărut o „siluetă stranie”, având forma unui umanoid, dar care era grav rănit. Îmbrăcat într-o uniformă ciudată și necunoscută, umanoidul, care era bărbat, vorbea într-o limbă necunoscută nimănui.

Odată ajuns la un spital local, medicii au încercat să trateze arsurile grave ale feței umanoidului. Medicii au încercat, de asemenea, să înlăture uniforma, pentru a trata rănile de pe corp, dar nimeni nu a putut îndepărta îmbrăcămintea. În ciuda aparenţei materialului din care era alcătuită uniforma, care sugera că ar fi subțire și ușor, s-a dovedit că acesta era la fel de puternic ca şi oțelul, neputând fi scos sau rupt atât timp cât umanoidul se afla în viaţă.

Ciudatul umanoid a murit în cele din urmă, probabil din cauza rănilor sale. Corpul a fost plasat într-un „container înghețat” și dus într-o locație secretă din Moscova.

Deși creatura asemăna aproape identic cu oamenii, totuşi medicii au observat mai multe diferențe. De exemplu, după ce s-a reuşit efectuarea autopsiei, s-a constatat că majoritatea organelor interne erau mult diferite de ale noastre, la fel ca și sistemul circulator. Fiecare mână și picior conțineau câte un deget în plus.

O altă versiune a acestui incident vorbeşte despre prezenţa a doi umanoizi: unul care a murit, iar celălalt ar fi supraviețuit, însă nu se cunoaşte unde s-ar afla.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): extrase din cartea lui Arthur Shuttlewood – „Warning from Flying Friends” (1968).


Lasă un comentariu