Un nor enigmatic pătrat a fost observat în Arizona… E de vină HAARP?


Locuitorii din Tucson, Arizona (SUA) au reușit să surprindă într-un videoclip un nori pătrat pe cer, ceea ce ridică întrebarea dacă acesta n-a fost cumva cauzat de geoinginerie. Martorii care au filmat acest videoclip, precum şi localnicii din Tucson spun că norii pătraţi au apărut de mai multe ori în ultimii ani. Nori asemănători de ciudați au fost, de asemenea, văzuți în imagini de pe satelit. Videoclipul arată albastrul cerului, cu un nor pătrat imens pe el.

Deși nu există dovezi concrete care să demonstreze clar că norii ciudați în formă de pătrat sunt rezultatul geoingineriei, sunt totuşi unele informații verificabile despre proiectul HAARP și despre geoinginerie. Patrick Roddie și Peter A. Kirby sunt cercetători în domeniul geoingineriei și au cunoștințe despre tehnologia care are puterea de a schimba sistemele meteorologice. Ei afirmă că tehnologia aceasta este alcătuită din două părți: mai întâi cerul este umplut cu bariu, aluminiu, stronțiu și alte materiale de natură similară. Apoi, energia electromagnetică este trimisă în atmosferă și aplicată aerosolilor care sunt pulverizați, iar apoi vremea poate fi manipulată.

Totodată, pe Google se află un brevet, brevetul U.S. nr. 4.686.605, cu numele de: „Metoda și aparatura pentru modificarea unei regiuni din ionosfera și / sau magnetosfera atmosferei Pământului”. Brevetul a fost un punct de referință pentru cei care înțeleg că cerul de deasupra noastră este pulverizat în mod regulat și prin urmare vremea se modifică.

Invenţia arată cum energia electromagnetică poate fi trimisă în atmosferă și amestecată cu aerosolii stratosferici, metalici și troposferici, pentru a se schimba vremea. De la o altitudine foarte mare, cerul este pulverizat, iar particulele metalice intră apoi în nori; norii, care sunt acum metalici, pot fi ghidați de instalațiile de tip HAARP care se află pe sol. Dacă două instalații de tip HAARP injectează energie electromagnetică în atmosferă, ele pot crea un model distinct de interferență a undelor în aerosolii pulverizați.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclipul YouTube de la finalul articolului


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO