Miliardarul Elon Musk, creatorul PayPal ne avertizează: „Trebuie să părăsim Pământul cât se poate de repede!” De ce? Ştie el că o catastrofă va avea loc în viitorul apropiat pe Pământ?


catastrofa PamantPământul este un loc special. Este probabil singurul loc din Univers în care oamenii ar fi putut evolua în mod spontan. Condiții pentru viață pe planeta noastră sunt atât de perfecte, încât să creeze povești de-a lungul istoriei în care sunt implicate entități supranaturale. La urma urmei, se pare a fi aproape magic că viața să fi evoluat din „non-viață”. Uitaţi-vă la lumea din jorul nostru şi veţi vedea că Pământul nostru este plin de terenuri verzi, oceane albastre şi nori albi.

Cu toate acestea, lumea din jurul nostru care găzduiește condițiile perfecte pentru oamenii moderni, n-a fost întotdeauna aşa. Restul istoriei de miliarde de ani, planeta a fost una violentă şi inospitalieră. Cu toate acestea, pentru a ajunge la acest punct, viaţa de pe această planetă a trebuit să îndure cinci extincții majore de specii. De fapt, unii oameni de ştiinţă cred că un al şaselea eveniment de extincţie este deja în curs de desfășurare. Aceasta este forța motrice din spatele creării lui SpaceX, ideea miliardarului antreprenor Elon Musk (fondatorul PayPal).

Într-o trecere în revistă a obiectivelor finale ale companiei de către un blogger cunoscut din America, Musk a discutat despre cum oamenii trebuie să devină o specie „multiplanetară” înainte ca următorul eveniment de extincție să aibă loc pe planeta noastră. Ar putea fi un vulcan imens, un asteroid gigant, sau explozia unei stele din apropiere. Indiferent ce ar fi, întrebarea nu este dacă şi cum, ci când se va întâmpla această nenorocire.

Miliardarul Musk susține că nu ne putem permite să așteptăm și să aflăm, şi de aceea el este de neclintit în privinţa colonizării planetei Marte, și asta cât mai repede. De aceea, Musk este hotărât ca entitatea sa privată să construiască o adevărată flotă pentru transportul oamenilor pe Marte, la un preţ cât se poate de ieftin, totul fiind accesibil şi unei persoane din clasa de mijloc. Scopul său este acela de a trimite un milion de oameni să colonizeze Marte, suficient pentru a asigura diversitatea genetică pentru continuarea speciei, în cazul unui dezastru pe Pământ.

Sursa: thespiritscience.net

P.S. Aşadar, ştie ceva acest miliardar, şi anume că o catastrofă va avea loc în viitorul apropiat pe Pământ, şi încearcă să ne avertizeze pe noi, oamenii? Că probabil că el nu se referă la un eveniment care va avea loc peste 1 milion de ani. Eu am mai scris despre acest subiect acum 1 an (vedeţi articolul: Miliardarul Elon Musk, proprietarul companiei Tesla Motors, vrea să trimită 1 milion de oameni pe Marte! Ori e un mare mincinos, ori face jocurile Ocultei Mondiale!), şi mi-am exprimat atunci îndoiala că el ar vorbi serios. De ce? Pentru că, deocamdată, oamenii nu pot părăsi Pământul din cauza centurii de radiaţii Van Allen. Chiar spuneam atunci: „Eu cred că Elon Musk e un tip inteligent şi foarte bogat şi nu poate să nu cunoască aceste informaţii; în cazul acesta, ce joc face el? Ori doreşte să epateze în faţa lumii, ori este omul Ocultei Mondiale, având anumite scopuri ascunse, încă necunoscute până în prezent”.

Miliardarii lumii, printre care şi Elon Musk, ştiu că o catastrofă se va întâmpla în viitorul apropiat pe Pământ, iar singura şansă ca ei să scape este să se ascundă în buncărele subterane secrete pe care şi le-au construit din timp şi în care se vor adăposti. Poate că lui Musk îi este puţin milă de noi, oamenii obişnuiţi, şi încearcă să ne transmită câte o avertizare de genul acesta…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock