Fenomenul inexplicabil „RODS”: la Castelul Corvinilor a apărut o creatură din alte dimensiuni, ce se deplasează cu o viteză fantastică! Acest fenomen merită mai bine cercetat!


RODS Castelul CorvinilorAm primit un email foarte interesant de la un cititor care îmi prezintă un articol mai vechi din 2012, publicat pe site-ul libertatea. Este vorba despre prezenţa unui „minicip interdimensional” („FLYING ROD” este termenul în limba engleză, care înseamnă „osie zburătoare”) la Castelul Corvinilor. Citez mai întâi din articolul de pe libertatea.ro:

Un obiect alb, zburător, a fost observat, întâmplător, într-o înregistrare făcută recent la Castelul Corvinilor de un jurnalist hunedorean. Bărbatul crede că în imaginile surprinse de el este un OZN.

Vladimir Brilinski susţine a remarcat apariţia misterioasă, o linie subţire ca o săgeată, de culoare albă, care urcă până când dispare, în partea de mijloc a ecranului, abia când a ajuns acasă şi s-a uitat mai bine peste înregistrare. La început nu şi-a dat seama despre ce este vorba, dar după ce a analizat filmarea a observat, cu uimire, că ceva îi scăpase ochiului liber în momentul în care a luat mai multe cadre cu castelul din Hunedoara.

Mânat de curiozitate, ziaristul hunedorean Vladimir Brilinski a încercat să afle ce ar putea fi. A căutat pe Internet şi, după ce a găsit mărturiile mai multor ufologi, a tras concluzia că în imaginile pe care le-a surprins el ar putea fi un OZN, mai exact, un fel de cip extraterestru, în căutare de informaţii. „Dintr-o întâmplare am descoperit acest fenomen, urmărind imaginile extrem de atent. Prima dată, nu mi-am dat seama că filmez un obiect zburător neidentificat, decât după ce am analizat înregistrarea pe care am făcut-o la castelul din Hunedoara. Este un fenomen studiat de cei mai mari ufologi din lume. El se numeşte „Flying rod”, adică „Osie zburătoare”. În opinia ufologilor, acestea sunt un fel de minicipuri extraterestre, aflate în colectare de informaţii. Circulă cu o viteză de peste 1.500 de kilometri pe oră şi nu sunt perceptibile cu ochiul liber, ci doar imortalizate video sau foto”, a spus Vladimir Brilinski.

Apoi, acelaşi cititor îmi oferă un link către un filmuleţ YouTube în care se dezbate mai multe cazuri de „RODS”, aceste creaturi ce se deplasează cu o viteză fantastică şi care par venite din alte dimensiuni. Întrucât acest subiect nu le-am prea dezbătut pe site-ul meu, promit să vin cu noi dezvăluiri în viitor.

 


Lasă un comentariu