Un cititor fidel de-al site-ului a reuşit să fotografieze portalurile negre care fac legătura dintre Pământ şi alte dimensiuni! Din ele se văd cum ies OZN-uri şi fiinţe interdimensionale ce seamănă cu „extratereştrii”!


entitati interdimensionaleAm primit un email foarte interesant de la un cititor, căruia trebuie să-i mulţumesc pentru materialul pe care mi l-a oferit şi pentru amabilitatea şi disponibilitatea de a publica cercetarea sa pe acest site. În esenţă, e vorba de fiinţele interdimensionale care pot pătrunde în diferite portaluri pe Pământ, şi despre care am presupus că ar putea fi implicate în incendiul de la „Clubul Colectiv” (vedeţi articolul de ieri: O ipoteză tulburătoare şi incredibilă, explicată pe larg: cum fiinţele interdimensionale din alte lumi au putut provoca tragedia de la Clubul “Colectiv”! Chiar şi fizicienii de la CERN încearcă să stabilească contactul cu alte dimensiuni paralele!).

Cititorul meu mi-a scris că este pasionat şi s-a documentat de ceva timp în mai multe domenii care pot fi legate între ele, ca parapsihologie, astronomie, spiritualitate sau fizică. Iată punctele esenţiale ale emailului său:

– Aparatele foto ,,văd” uneori ceea ce ochiul uman nu poate observa. De aceea, cu puțin ajutor şi cu al softului de grafică, cu un joc de contrast şi luminozitate, cititorul a reuşit să scoată în evidență mai mult decât a fotografiat propriu-zis.

– În primă fază, el a reuşit să surprindă, în urma fotografierii cerului, portaluri electromagnetice sau puncte X. Acestea se formează zilnic cu miile, sunt instabile, invizibile ochiului şi se formează la interacţiunea câmpului magnetic al Pământului cu vântul solar. Ele apar ca nişte puncte negre şi pot fi o legătură între dimensiuni (pot reprezenta celebrul pod Einstein-Rosen sau, mai bine zis, o „gaură de vierme”).

– Toate acele mici puncte, care sunt portaluri, au fost mărite, le-au fost schimbate contrastul, pentru a se putea observa mai bine ceea ce cititorul a surprins, iar rezultatul se poate vedea din imaginile pe care au fost ataşate în emailul primit: obiecte de forma glonțului, ieşind din portal, un OZN, un avion de tip dronă.

– Se mai poate observa o navă spaţială foarte avansată, cu motoare stânga-dreapta şi având cabina pe mijloc (e nevoie de vedere foarte bună si concentrare asupra pozelor). Cabina a fost mărită la maxim şi se pot vedea cu greu monitoare şi o entitate în spatele lor; se observă ceva de genul unei holograme verzi şi care seamănă cu un cap de dragon.

– Partea cea mai interesantă sunt acele entități care apar în spate (cititorul crede că se creează un efect de lupă la deschiderea portalului si de aceea se văd aşa de mari).

În final, concluzia cititorului este următoarea: totul în jurul nostru înseamnă vibraţie şi frecvenţă, dar noi nu putem depista şi simţi multe fenomene, pentru că Universul nostru funcţionează pe o anumită frecvenţă şi vibraţie.

Încă o dată, se confirmă ipoteza că aşa zişii extratereştri sau OZN-uri, pentru care există atâţia martori şi dovezi foto-video, nu sunt altceva decât fiinţe sau obiecte venite din alte dimensiuni.

entitati interdimensionale 2

entitati interdimensionale 3

entitati interdimensionale 4

entitati interdimensionale 6

entitati interdimensionale 5

P.S. Imaginile de mai sus sunt doar câteva din cele 27 de imagini pe care cititorul mi le-a trimis pe email. Nu am cum să le pun pe toate, căci s-ar încărca foarte greu pagina.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO