Adevărul tulburător din noul blockbuster hollywoodian „Life” (2017) – contactul cu extratereştrii malefici s-ar putea să nu fie ficţiune…


M-am uitat în seara aceasta (pe 17 decembrie 2017), pe HBO România, la filmul „Viaţă, primele semne”. Precum mi-am închipuit după ce-am văzut afişul filmului, de la bun început mi-am dat seama că trebuie să fie vorba din nou despre extratereştri şi contactul lor cu oamenii.

Citez din „sinopsisul” filmului de pe cinemagia.ro:

„Life/Viaţa – primele semne” este un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic în care o echipă de oameni de ştiinţă aflaţi la bordul unei staţii orbitale internaţionale trec brusc de la interesul pentru descoperirile ştiinţifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viaţă care se dezvoltă rapid şi care a cauzat extincţia vieţii pe planeta Marte, iar acum ameninţă atât echipa cât şi însăşi viaţa pe Pământ. „Life” porneşte de la o reuşită ştiinţifică extraordinară: o capsulă de pe Marte este recuperată pe o staţie spaţială, iar cercetătorii descoperă că aceasta conţine prima dovadă de viaţă extraterestră. Doar că organismul se dezvoltă neaşteptat şi curând se va dovedi extrem de inventiv mai întâi în a evada din spaţiul închis unde era studiat şi apoi în a ucide membrii echipajului. Supravieţuitorii au o misiune de o importanţă capitală: lichidarea organismului ce pune în pericol însuşi viitorul umanităţii.

Subiectul filmului nu mai e deloc o surpriză pentru noi toţi, pentru că Hollywood-ul ne-a obişnuit ca în fiecare an să scoată mai multe „blockbustere” ce au ca subiect principal extratereştrii. De ce o fac? Pentru că, aşa cum mai spus şi alte dăţi, Hollywood-ul parcă lucrează „mână în mână” cu Oculta Mondială pentru a ne obişnui cu subiectul „extratereştrii”. Poate că la nivel înalt, se cunoaşte existenţa extratereştrilor, poate chiar s-a şi făcut un contact cu ei şi, după ce ne vom obişnui cu acest subiect banal, probabil că ni se va dezvălui şi „adevărul tulburător”. Tulburător pentru noi, nu şi pentru cei care ştiu mai multe secrete din această lume…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock