O informaţie şocantă puţin mediatizată: în primăvara lui 1990, Ceauşescu ar fi trebuit să ţină la Casa Poporului un congres mondial al evreimii!


Conform Wikipediei, Ion Coja (născut în 1942) este un lingvist român, publicist și scriitor, militant politic ultranaționalist. El pretinde că în timpul celui de-al doilea război mondial, pe teritoriul României nu a existat un Holocaust. A fost secretar PCR al Universității București. A fost ales senator în legislatura 1992-1996, pe listele partidului PDAR în județul Constanța. Este conferențiar la Facultatea de Litere de la Universitatea din București unde ține un curs de lingvisticǎ generală. Ion Coja neagă Holocaustul petrecut pe teritoriul României și susține teza originii evreiești a președinților României Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

Am citit o carte, în care Ion Coja dă un interviu mai mult decât interesant, în care ne spune următoarele: dacă nu ar fi fost „revoluţia de la 1989”, iar Ceauşescu ar fi condus ţara în continuare, în primăvara lui 1990, la Bucureşti urma să se producă un eveniment care ar fi tăiat respiraţia întregii planete: o comisie forte numeroasă şi foarte selectă a evreimii mondiale, reprezentativă pentru toate marile organizaţii evreieşti din lume, inclusiv a statului Israel şi a Yad Vashem-ului, B’Nai Brith, Congresul Mondial Evreiesc (şi alte ONG-uri), urma să vină la Bucureşti, unde, în cadrul unei solemnităţi deosebite, cum pompă mare, să se prezinte semnele recunoştinţei evreilor de pretutindeni faţă de poporul român. Omenia românească a fost atât de activă în timpul celui de-al doilea război mondial, încât evreii au avut parte de un tratament cu totul discriminatoriu în raport cu evreii din celelalte ţări ocupate de Hitler sau aliate cu acesta.

Astfel, Ceauşescu ar fi reuşit să îi manevreze pe marii diplomaţi ai evreimii mondiale, astfel încât aceştia să accepte sau să priceapă că este în interesul lor să spună adevărul şi să-l recunoască deschis: faptul că în România nu a existat un holocaust, nu a existat un genocid, un pogrom în timpul celui de-al doilea război mondial! Iar în primăvara anului 1990, s-ar fi sărbătorit astfel două evenimente: omagierea poporului român de către evrei şi inaugurarea Casei Poporului, cea mai mare clădire din lume, din punct de vedere al volumului. Dar, toate planurile au căzut odată cu „revoluţia” de la 1989. Ion Coja pretinde că a obţinut această informaţie direct de la Ion Ceauşescu, fratele preşedintelui.

Acum… referitor la existenţa holocaustului în România. Am informaţii sigure, direct de la sursă, care confirmă faptul că în timpul celui de-al doilea război mondial a existat un pogrom, cel puţin la Iaşi. Mama mea, atunci când era tânără şi era medic de circumscripţie, fiind arondată unui cartier evreiesc din Iaşi, a avut o mulţime de pacienţi evrei. Aceştia i-au povestit cum familiile lor au fost pur şi simplu măcelărite în 1941 şi cum au avut noroc să scape cu viaţă din acest pogrom. Aşadar, nu are rost să se nege ceva ce a existat cu siguranţă. Istoria nu poate fi falsificată, atunci când ai în faţă zeci de declaraţii ale unor martori oculari.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock