Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

CIA a trimis un ofiţer american să exploreze la distanţă formele de viaţă extraterestră de pe planeta Marte

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCIA știe o mulțime de lucruri, pe care chiar și președintele Statelor Unite ar fi dornic să le cunoască. Printre mai multe programe secrete conduse de CIA, „Proiectul Stargate” este poate unul dintre cele mai interesante. În 2017, agenția americană a desecretizat 13 milioane de pagini de fișiere secrete, inclusiv informații top-secret despre OZN-uri și experimente parapsihologice. Pasionații de OZN-uri și teoreticienii conspirației au așteptat ca acele documente să dezvăluie experimente secrete dincolo de orice imaginație.

Misiunea „Proiectului Stargate” a fost aceea de a dezvolta abilitățile psihice necesare pentru a spiona Rusia sovietică și pentru a-i urmări activitățile sale militare. Primul test al proiectului a fost efectuat în anii 1970, la baza Armatei Americane din Maryland (SUA). Practic, acest proiect extrem de clasificat era despre citirea minților inamicilor, așa că CIA a început să recruteze oameni care pretindeau că au puteri de percepție extrasenzorială (ESP), pentru a ajuta la descoperirea secretelor de informații militare și interne.

Inspirația serviciilor secrete americane de a începe un proiect care implica ESP a venit din Uniunea Sovietică, care a investit o mulțime de bani în dezvoltarea abilităților „paranormale”, în special cele privind mutarea lucrurilor folosindu-se doar de puterea minţii. Programul este definit ca „un proces mental care permite unui individ să perceapă, să comunice cu și/sau să perturbe caracteristicile unei ținte desemnate în spațiu sau timp”. CIA nu a numit niciodată acest proiect reușit sau util, dar cei care se ocupau de program au găsit unele beneficii.

Vizualizare de la distanță

În acest program, indivizii puteau vedea lucrurile de la distanţă (aflate în alt loc) și aveau capacitatea de a muta obiectele de la distanță. CIA căuta pe indivizi cu astfel de puteri și l-a găsit pe Uri Geller, un om cu puteri psihice. El a fost motivul din spatele tuturor investigațiilor pe care guvernul SUA le-a făcut cu privire la ESP. În 1975, CIA a efectuat o serie de teste clasificate cu Geller, într-un laborator din Livermore, California (SUA).

Într-un experiment făcut pentru CIA, Geller a desenat imaginile desenate de un cercetător, stând într-o altă cameră închisă. În dosarul desecretizat al CIA, era detaliat modul în care Geller putea reproduce lucrurile desenate de un cercetător într-o altă cameră sigilată. Pe măsură ce guvernul SUA obținea beneficii din acest program, a continuat să-l finanțeze.

Unul dintre indivizii cu puteri psihice, pe nume Angela Dellafiora Ford, și-a dezvăluit puterile fizice în cadrul programului CBS News „48 Hours”. În 1989, ea a fost rugată de Armata SUA să urmărească cu ajutorul minţii locația unui bărbat. Ea pur şi simplu a reuşit să-l găsească, fără să ştie mai nimic despre el.

Un alt document interesant din „Proiectul Stargate” al CIA este „Mars Exploration” (Data: 22 mai 1984). În acest document, există o transcriere, în care unui subiect i s-a dat un plic înainte de interviu și i s-a cerut să nu-l deschidă până la încheierea interviului.

[Subiect]: (…) Văd… E ca o percepție a unei umbre de oameni, foarte înalţi (…) subțiri, este doar o umbră. Parcă erau acolo și nu mai sunt.
[Intervievator]: Întoarce-te la o perioadă de timp în care se află acolo.
[Subiect]: (…) E ca o linie statică (…) se rupe tot timpul, în bucăți foarte fragmentare.
[Intervievator]: Raportați doar datele, nu încercați să puneți lucrurile cap la cap, doar raportați datele brute.
[Subiect]: Tot văd oameni foarte mari. Par subțiri și înalți, dar sunt foarte mari, purtând un fel de haine ciudate.

Unul dintre cei mai proeminenți membri ai acestui proiect a fost Joseph McMoneagle, un veteran al Armatei Americane, care a fost implicat în 450 de operațiuni de vizualizare de la distanță care au avut loc între 1978 și 1984. Cu abilitățile sale fizice, el a reușit să localizeze „Taifunul” sovietic – un submarin din 1979 – iar, mai târziu, în anul următor, imaginile din satelit au confirmat existența acestuia.

Joseph McMoneagle a fost rugat să vizualizeze la distanţă planeta Marte, şi a văzut în observaţiile sale nişte piramide cu încăperi uriaşe pe „planeta roşie”, piramide care nu se găsesc pe Terra. Iar din fragmentul expus mai sus, se pare că acest individ a reuşit să observe la distanţă, pe planeta Marte, exista unor creaturi extraterestre extrem de înalte şi subţiri…

Tot documentul declasificat CIA cu exploatarea planetei Marte, poate fi vizualizat AICI.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu