Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un inginer american american şochează: el spune că OZN-urile sunt nave venite din lumea eterică! Ele nu sunt obiecte materiale şi se deplasează cu viteza gândului, instantaneu!


OZN etericInginerul american T.J. Constable îl cita în cartea sa „Cosmic Pulse of Life” pe dr. Meade Layne (întemeietorul „Borderland Sciences Research Foundation” – California) care în volumul „The Etheric Ship Mystery” prezenta importante cunoaşteri ale fizicii eterice. Experimentând în anii 1946-1947 transcomunicări prin intermediul mediumului Mark Roberts, cercetătorul american a obţinut şi el cunoaşteri de o amploare neobişnuită. Iată unele extrase din acestea, reluate de T.J. Constable:

„În jurul fiecărei planete şi al fiecărui corp din imensitatea cerului există o lume eterică. Toate corpurile astrale sunt guvernate din mediul lor eteric şi se află sub controlul propriei lumi eterice. Fiecare planetă, inclusiv Pămîntul, este sub controlul acestei lumi duble. Toate navele stranii care apar pe cer vin, de fapt, din regiunea eterică a uneia dintre planete, cea mai evoluată. Astfel, tipul de nave discoidale vine din regiunea eterică a planetei Venus şi modul de confecţionare de către lumea eterică terestră a unor nave cu discul sau rebordul exterior vibrator a fost copiat de la venusieni.

Orice navă de acest fel care străbate regiunea eterică a Pământului trebuie să obţină permisiunea de trecere din partea lumii eterice terestre. Fiecare navă are un regim propriu de vibraţii, un tipar invizibil ce poate fi făcut însă obiect vizibil… Aceste nave nu sunt solide; soliditatea lor se formează doar acolo unde merg şi este în funcţie de misiunea încredinţată. În plus, îşi modifică vibraţia specifică în funcţie de fiecare corp ceresc de care se apropie.

Materia lor este astfel alcătuită, încât ele pot fi deplasate prin forţa gândirii, la viteze depăşind pe cele ale luminii. Însă nu este vorba de „materie” sau de „materie brută” în sensul cuvîntului folosit de voi, atunci când se deplasează prin enormul abis al spaţiului. Prin astfel de viteze, „aici” şi «acolo» nu există; spaţiul-timp al lor este un continuu aici-acum… Dar fireşte, voi trebuie să aveţi legile şi teoriile voastre!

Navele eterice sunt de mai multe tipuri. Multe dintre ele apar, schimbându-şi forma atunci când sunt în aer. Toate aceste tipuri de nave vin dintr-o aceeaşi sursă. Toate sunt construite de eterienii pămînteni. Varietatea lor provine din faptul că multe din acestea sunt experimentale, iar pe de altă parte şi din aceea că diversele tipuri deservesc scopuri tehnice diferite. Aceste nave sunt construite din materia planului eteric şi astfel ele nu sunt vizibile, fiindcă ele există în ceea ce noi numim „spaţiul gol”. Ele intră proces de materializare.”


Lasă un comentariu