Un fulger gigantic, sub forma unei meduze sau a unei ciuperci atomice, a fost fotografiat deasupra Mării Caraibelor! N-ar fi exclus să fie o navă extraterestră colosală camuflată!


fulger-marea-caraibelor-copertaUn fulger gigantic, sub forma unei meduze sau a unei ciuperci atomice, a fost fotografiat de un bărbat peste Marea Caraibelor. Citez de pe site-ul NASA, spaceweather.com:

Pe 18 septembrie 2016, Frankie Lucena din Cabo Rojo, Puerto Rico, a fotografiat un fulger enorm peste Marea Caraibelor. Pentru o fracțiune de secundă, cerul a fost luminat de un fulger cu o formă de ciupercă.

Oscar van der Velde, membru al Grupului de Cercetare al Fulgerelor, de la Universitatea Politehnică din Catalunia, explică ce a fotografiat Lucena: „Acest tip de fulgere sunt adesea numite „meduze” sau „bombe atomice” și reprezintă cel mai mare tip de fulger, atât în plan orizontal cât și vertical. El se compune dintr-un halou luminos de aproximativ 85 de km deasupra Pământului, cu nişte ramificaţii care coboară în jos până la aproximativ 30 de km deasupra Pământului”.

Cu toate că acest tip de fulgere au fost observate de cel puţin un secol, cei mai mulți oameni de știință nu au crezut în existenţa lor până după 1989, când ele au fost fotografiate de camerele video de la bordul navetelor spațiale.

P.S. Deşi oamenii de ştiinţă cred că ele sunt fenomene naturale, există unii conspiraţionişti care cred că ar putea fi vorba de o navă spaţială extraterestră camuflată, care se dezvăluie doar câteva zecimi de secunde.

fulger-marea-caraibelor

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock