Un fulger gigantic, sub forma unei meduze sau a unei ciuperci atomice, a fost fotografiat deasupra Mării Caraibelor! N-ar fi exclus să fie o navă extraterestră colosală camuflată!


fulger-marea-caraibelor-copertaUn fulger gigantic, sub forma unei meduze sau a unei ciuperci atomice, a fost fotografiat de un bărbat peste Marea Caraibelor. Citez de pe site-ul NASA, spaceweather.com:

Pe 18 septembrie 2016, Frankie Lucena din Cabo Rojo, Puerto Rico, a fotografiat un fulger enorm peste Marea Caraibelor. Pentru o fracțiune de secundă, cerul a fost luminat de un fulger cu o formă de ciupercă.

Oscar van der Velde, membru al Grupului de Cercetare al Fulgerelor, de la Universitatea Politehnică din Catalunia, explică ce a fotografiat Lucena: „Acest tip de fulgere sunt adesea numite „meduze” sau „bombe atomice” și reprezintă cel mai mare tip de fulger, atât în plan orizontal cât și vertical. El se compune dintr-un halou luminos de aproximativ 85 de km deasupra Pământului, cu nişte ramificaţii care coboară în jos până la aproximativ 30 de km deasupra Pământului”.

Cu toate că acest tip de fulgere au fost observate de cel puţin un secol, cei mai mulți oameni de știință nu au crezut în existenţa lor până după 1989, când ele au fost fotografiate de camerele video de la bordul navetelor spațiale.

P.S. Deşi oamenii de ştiinţă cred că ele sunt fenomene naturale, există unii conspiraţionişti care cred că ar putea fi vorba de o navă spaţială extraterestră camuflată, care se dezvăluie doar câteva zecimi de secunde.

fulger-marea-caraibelor