Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

După ce-a avut o „experienţă în apropierea morţii”, un doctor a început să primească compoziţii muzicale din cealaltă lume…


Nimeni nu ştie ce se întâmplă după moarte: ajungem în rai, în iad sau în altă dimensiune misterioasă? Ne încarnăm din nou pe Pământ sau pe altă planetă? Un răspuns exact nu veţi găsi (şi asta pentru că ştiinţa nu are vreun răspuns oficial), dar, dacă veţi studia mai multe religii, vă veţi forma o anumită idee despre ceea ce se întâmplă după moarte.

Mulţi care au fost în moarte clinică şi apoi au revenit la viaţă (acestea se numesc „experienţe din apropierea morţii”), au avut parte de manifestări ciudate, care pot da indicii despre ceea ce este moartea: decorporalizări, vederea unei lumini strălucitoare, o stare de bine şi multe altele.

O astfel de experienţă în apropierea morţii a avut-o în anul 1994 Dr. Anthony Cicoria, care a fost lovit de fulger și aproape că şi-a pierdut viața. După ce-a fost lovit, el a povestit că a avut o experiență extracorporală, adică şi-a văzut propriul corp întins pe jos.

Într-un interviu (pe care-l puteţi vedea în videoclipul YouTube de mai jos), Dr. Cicoria descrie cum a fost lovit de fulger şi de sentimentul pe care l-a avut atunci când a văzut „lumina”.

După ce-a fost lovit de fulger și a avut o experiență în apropierea morţii, Dr. Cicoria a început să primească „download-uri”, adică „descărcări” sub formă de compoziții muzicale pentru pian, care i-au fost oferite din „cealaltă parte a lumii”, având apoi dorința de a cânta la pian.

 


Lasă un comentariu