Turnul Eiffel din Paris vorbeşte cu extratereştrii!? Ar putea fi aceasta scopul lui secret?

  •  
  •  
  •  
  •  

turnul eiffel extraterestri 2În articolul acesta (Marea piramidă a lui Keops, veche de peste 4 milenii, se găseşte exact în centrul suprafeţei Pământului! Cine a construit-o, trebuia să aibă hărţi sofisticate din sateliţi!) vorbeam despre marea piramidă a lui Keops, care a deţinut recordul la înălţime mai multe milenii, până în anul 1889, odată cu construirea turnului Eiffel din Paris. Acesta măsoară 324 de metri şi, deşi, a fost detronat de alte clădiri, totuşi, şi astăzi reprezintă una dintre cele mai înalte construcţii artificiale din lume.

Ciudat e faptul că, la început, publicul a întâmpinat cu multă reticență această construcție, considerând-o inestetică. Astăzi însă este considerat drept simbolul orașului și una dintre cele mai frapante piese de artă arhitecturală din lume. Mie, sincer, nu-mi place deloc cum arată, dar, mă rog… aici ţine de gusturi.

Totuşi, v-aţi întrebat vreodată de ce în 1889 era nevoie de un turn atât de înalt? Care a fost scopul construcţiei sale? Nimeni se pare că n-a reuşit să găsească o explicaţie cât de cât convingătoare… Iată însă o teorie mai surprinzătoare: dacă turnul Eiffel n-ar fi altceva decât un uriaş turn radio care transmite mesaje în spaţiu către extratereştri? Poate se aseamănă cu misteriosul turn Wardenclyffe al lui Tesla, dar acela era folosit pentru a produce energie liberă şi a modifica vremea (vezi articolul Misteriosul turn Wardenclyffe al lui Tesla folosea acelaşi principiu ca marea piramidă egipteană! Turnul ar fi fost capabil să furnizeze „energie liberă” inepuizabilă şi să modifice vremea!)

Ciudat e faptul că forma unui turn Eiffel a fost observată chiar pe Lună! Vezi interesantul articol pe care l-am publicat în ianuarie 2013 (“Turn Eiffel” pe Lună! Eroare fotografică, aberaţie cromatică sau o sondă de extragere a combustibilului nuclear heliu-3?).

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page