Misteriosul turn Wardenclyffe al lui Tesla folosea acelaşi principiu ca marea piramidă egipteană! Turnul ar fi fost capabil să furnizeze „energie liberă” inepuizabilă şi să modifice vremea!


piramida TeslaMarele savant Nikola Tesla considera Pământul ca fiind unul dintre armăturile unui condensator, ionosfera formând cealaltă armătură. Precum se ştie, condensatorul este un dispozitiv care înmagazinează energie sub forma unui câmp electric între două armături încărcate cu o sarcină electrică egală. Măsurători recente au arătat că gradientul de tensiune între cele două componente este 400.000 de volți. Cu acest principiu, el a spus că a fost în stare, prin invenţia sa, să furnizeze „energie liberă” pentru oricine, inepuizabilă în cantitate, oriunde pe pământ. De aceea, el a construit un prim prototip, Turnul Wardenclyffe, în care a fost capabil de a aplica un efect de piramidă celebru. Ce este mai exact acesta?

„Liniile de forță ale sarcinii electrice, adăugate la câmpurile Soarelui, acţionează pe pereții unei piramide. Echipotenţialurile magnetice arată o densitate magnetică ridicat la vârf. Voltajul unui câmp electric creşte cu 100 de volţi pe metru. Câmpul negativ terestru atinge valoarea sa maximă către vârful piramidei; în partea de sus a piramidei din Giza tensiunea este de 14600 V. Această piramidă este ea însăși un condensator, întrucât acumulează o sarcina electrică. În cazul în care se adaugă o sarcină suplimentară, o descărcare are loc în partea de sus, și, precum ştim, partea de sus a piramidei a fost poleită cu aur masiv, aurul fiind un conductor excelent”.

Tesla şi-a dorit ca turnul său să fie înalt, pentru a crește tensiunea în partea sa de sus. El a vrut să creeze un fulger artificial în turn. În zona de descărcare a unui fulger natural, temperatura se ridică la 30.000°C. Tesla nu a vrut să aibă de-a face cu astfel de temperaturi ridicate, pentru că ar fi fost o risipă de energie. Turnul Wardenclyffe al lui Tesla ar fi folosit un transformator, pentru a produce o tensiune ridicată, care ar fi generat, în locul unui fulger natural, o „descărcare puternică de ioni energetici”.

Pentru a accentua efectul de piramidă, savantul şi-a imaginat în a oferi turnului o forma octogonală, în vârf aflându-se o hemisferă. De ce formă octogonală? Tesla n-a explicat lucrul acesta; din punctul de vedere al fizicii tradiţionale, faptul că turnul este octogonal este nesemnificativ. Ar putut fi un pătrat sau să aibă un număr infinit de fețe; în toate cazurile, tensiunea ar fi fost la fel, forma oferindu-i stabilitate. Dar, acest lucru ridică o obiecţie; forma hiperbolică a Turnului Eiffel ar fi fost mult mai potrivită. De altfel, Turnul Eiffel are un efect de piramidă care-l face să producă în partea sa de sus un curent continuu semnificativ.

piramida Giza turnul Wardenclyffe

Dar, revenind la Turnul Wardenclyffe, din păcate Tesla nu a fost niciodată în stare să termine turnul său. El nu a avut posibilitatea de a efectua experimentele planificate, care să reuşească, de exemplu, să aducă ploaia. Însă alții înaintea lui au reușit lucrul acesta. Știm, de exemplu, că Egiptul nu a avut întotdeauna o climă deşertică. Acum câteva mii de ani, clima egipteană era mult mai puțin aridă decât este în zilele noastre. Zone mari din Egipt erau acoperite cu savană, unde trăiau multe animale; de altfel, vânătoarea era o activitate comună pentru vechii egipteni. O altă dovadă convingătoare o constituie Sfinxul egiptean, situat acum în plin deşert, dar al cărui laturi sunt profund marcate de eroziunile produse de ploi abundente. Dar cum produceau egiptenii ploaia? Simplu… prin vârfurile aurite ale piramidelor, care facilitau transferul ionilor negativi în ionosferă şi astfel putea produce nori de ploaie. După ce aceste cunoştinţe tehnice uimitoare au fost pierdute şi nimeni nu s-a mai ocupat de piramide, Egiptul a redevenit arid.

În noiembrie 2013 scriam acest articol (Vechile piramide egiptene produceau electricitate wireless! De aici s-a inspirat marele savant Tesla?) în care vorbeam despre cum ar fi putut produce electricitate wireless vechile piramide. Citez din articol:

„Aceste piramide erau fabrici uriaşe de energie electrică. În primul rând, piramidele sunt acoperite cu o tencuială izolatoare completă, iar pietrele sunt atât de strânse între ele, încât nicio lamă de ras n-ar încăpea acolo. Proprietăţile izolatoare ale învelişului împiedică exteriorizarea energiei produse în interiorul piramidei. În al doilea rând, pietrele din interiorul piramidei conţin cristale şi cantităţi mici de metale, ceea ce permite o transmitere mai bună a curentului electric. Tot în interiorul piramidelor egiptene se mai găseşte şi granit; acesta este un bun conductor, permiţând în acelaşi timp şi ionizarea aerului din interior. Atunci când ne uităm la un cablu electric obişnuit, observăm că el conţine un izolator şi un conductor, la fel cum au fost construite şi piramidele. În al treilea rând, dacă piramidele aveau rolul de izolare şi conductibilitate al electricităţii, ele necesitau o sursă pentru producerea energiei electrice. Platoul Giza, acolo unde se află instalate piramidele, este plin de canaluri subterane, ce sunt umplute cu apă. Volumul mare de apă ce străbate straturile acvifere produce un curent electric, asemenea fizio-electricităţii. Camerele subpământene ale piramidelor sunt construite în straturi “fizi0-electrice”. Acest curent electric este transmis direct către partea superioară a piramidei, ce este alcătuită din granit.

Vârful piramidei era acoperit cu aur, acest metal fiind, la rândul său, un foarte bun conductor.Acest înveliş de aur facilita transferul ionilor negativi în ionosferă. În acest fel, un curent electric era produs”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock