EXCLUSIV! Cine a creat „potopul lui Noe”, cu mii de ani în urmă, a folosit arme geoclimatice de tip HAARP?


Eu cred în mod real în existenţa „potopului lui Noe”, un potop universal, gigantic, care se pare că a „măturat” o bună parte din Terra acum câteva mii de ani. Prea multe legende diferite vorbesc despre el, pentru a-l ignora. Acum însă se pune problema „ce a provocat acest potop”? Un meteorit, o cometă sau altceva?

Scriam în 2017 acest articol – Un nou secret dezvăluit: scufundarea Atlantidei şi “potopul lui Noe” din Biblie, de acum 11.500 de ani, ar fi putut fi provocate de explozia supernovei Vela! –  despre posibilitatea ca la baza „potopului lui Noe” să fi stat explozia unei supernove, Vela, aflată la 800 de ani-lumină de Pământ, acum 11.000-12.000 de ani.

După explozia supernovei, un corp ceresc masiv a fost ejectat, odată cu materia stelară, în sistemul nostru solar. Odată ce corpul ceresc masiv s-a apropiat de Pământ, acesta a atras gravitaţional apele oceanelor, la fel ca şi Luna, însă cu un impact mult mai puternic. Ce-a urmat e desprins dintr-un film de groază: după ce a atins punctul cel mai apropiat faţă de Pământ, corpul ceresc gravitaţional a revărsat toată apa din atracţia gravitaţională asupra Terrei, producând un tsunami la nivel mondial. Continente s-au scufundat, axa Pământului s-a schimbat şi multe specii au dispărut. Am avut noroc că unii oameni au reuşit să supravieţuiască, astfel încât să putem reface civilizaţia umană de azi.

Însă, într-un articol din 2011, propuneam o altă cauză pentru potopul lui Noe: explozia planetei Saturn (Potopul lui Noe a fost produs de explozia planetei Saturn?). Atunci spuneam că e posibil ca planeta Saturn să fi fost în vechime „un al doilea Soare”; ţinând cont de toate datele mitologice, am putea ajunge la concluzia că Saturn a explodat în vechime, asemenea unei nove pline de lumină. Data exactă a acestei explozii e greu de făcut, dar e posibil să fi avut în urmă cu circa 10.000 de ani în urmă. Sistemul solar a fost iluminat de steaua aceasta care a explodat, şi într-o săptămână de zile Pământul a fost acoperit de apele de origine saturniană. Aşadar, potopul lui Noe din Biblie a fost provocat de Saturn…

Totuşi, pe de altă parte, dacă ne întoarcem din nou la mitologie şi chiar la povestea din Biblie a potopului, aflăm că acesta n-a fost chiar un fenomen natural cosmic, apărut întâmplător, ci a fost provocat de o fiinţă supranaturală inteligentă, de Dumnezeu sau de zei (conform altor mitologii). De exemplu, în Biblie se spun următoarele:

„5. Văzând însă Domnul Dumnezeu că răutatea oamenilor s-a mărit pe pământ şi că toate cugetele şi dorinţele inimii lor sunt îndreptate la rău în toate zilele,
6. I-a părut rău şi s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ.
7. Şi a zis Domnul: „Pierde-voi de pe faţa pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc şi de la târâtoare până la păsările cerului, tot voi pierde, căci Îmi pare rău că le-am făcut”.
8. Noe însă a aflat har înaintea Domnului Dumnezeu”.

Întrebarea care mi-o pun e următoarea: să presupunem că fiinţa sau fiinţele supranaturale erau de fapt nişte extratereştri care deţineau o tehnologie extrem de avansată. Aceştia şi-au pus gând rău asupra oamenilor şi Terrei şi au hotărât să distrugă tot ce înseamnă fiinţă vie. De ce n-au folosit armele atomice? Pentru că, probabil, ar fi dorit ca Terra să mai poată fi locuită ulterior. Un Pământ radioactiv timp de mii sau zeci de mii de ani ar fi fost imposibil să găzduiască vreo formă de viaţă. De aceea, probabil că aceşti extratereştri s-au hotărât să creeze un potop universal, care să omoare aproape toate fiinţele şi toţi oamenii, cu excepţia unora. Cum au creat potopul? Prin explozia planetei Saturn sau a supernovei Vela? Greu de spus. Mai la îndemână le erau să folosească arme de tip HAARP (care pot fi folosite chiar şi astăzi) pentru a crea furtuni şi uragane teribile deasupra întregii planete, pe care astfel s-o înece cu precipitaţiile abundente.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO