Profesorul universitar Tiller, om de ştiinţă în domeniul fizicii, cercetător şi inventator, aruncă „bomba”: Noi, oamenii, suntem spirite îmbrăcate în „costume de bio-corp”, deţinând puteri enorme!


om spiritExistă oameni de știință care cred că noi, oamenii, avem puteri nelimitate de care nu suntem conștienţi. Este posibil să se extindă domeniul științei tradiționale pentru a include şi conștiința umană, care poate să schimbe şi ceea ce noi definim ca fiind „realitatea fizică”? Profesorul William Tiller este un om de ştiinţă non-conformist; ideile și teoriile sale sunt interesante, reprezentând o provocare pentru comunitatea științifică actuală. Printre multe lucruri, profesorul Tiller este convins că putem evolua în mintea și în emoțiile noastre, într-o asemenea măsură încât să influențăm în viața de zi cu zi realitatea fizică. Cu alte cuvinte, el sugerează că gândurile noastre se pot schimba realitatea.

Profesorul Tiller are, de asemenea, un punct de vedere diferit asupra organismului uman și asupra naturii conștiinței umane. El îi vede pe oameni ca fiind spirite îmbrăcate în „costume de bio-corp”, deţinând puteri enorme, dar de care noi nu suntem conștienți. În conformitate cu Tiller, conştiinţa este un produs secundar al spiritului atunci când intră în materie densă.

Iar acest om de ştiinţă nu este oricine; el este profesor emerit al Departamentului de Ştiinţa Materialelor din cadrul Universităţii Stanford. El a petrecut 34 ani în mediul academic, publicând peste 250 de lucrări științifice convenționale, dar având și multe brevete. În paralel, de peste 30 de ani, profesorul Tiller a studiat experimental și teoretic domeniul psihoenergeticii, care, în viitor, ar putea deveni ca parte integrantă din fizica de mâine.

Profesorul Tiller nu spune că știința clasică ar fi greșită, numai că ea este prea limitată în perspectiva sa. De exemplu, înţelegerea noastră a conştiinţei este limitată, deoarece paradigma noastră actuală consideră că totul este legat de spațiu şi timp. „Nu se poate utiliza spațiul şi timpul ca un cadru de referință pentru conştiinţă. Trebuie să ne extindem cadrele de referință, astfel încât să putem începe să înţelegem modul în care conştiinţa interacționează cu realitatea fizică grosieră”, spune profesorul Tiller. „Pentru mine, conştiinţa este un produs secundar al spiritului care pătrunde în materia densă. În cazul în care suntem activi în viață, facem lucruri la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual, construind astfel infrastructura în acest costum de bio-corp, la diferite niveluri ale fiinţei”.

În scopul de a fi capabili în a avea parte de puterile imense pe care le deţinem, trebuie să înțelegem mai întâi cine suntem. Pentru profesorul Tiller, noi suntem mai mult decât carne şi sânge. „Suntem cu toții spirite care avem o experiență fizică, traversând râul vieții împreună”. Acest Univers este o clasă în care învățăm să ne exprimăm voința noastră liberă, să facem alegeri, să acceptăm consecințele acelor alegeri și să vindecăm daunele colaterale create de aceste alegeri.

Noi suntem produsul a procesului nostru şi suntem construiţi pe plan intern și extern de gândurile noastre, de atitudinile și de acțiunile noastre în acest Univers. Suntem în esență indestructibili în acest Univers la nivel de suflet, dar nu la nivelul de costume de „bio-corp”. Este lumea gata pentru astfel de idei controversate sau profesorul Tiller un om de ştiinţă prea avansat pentru timpurile sale?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock