Secretul suprem al marii piramide a lui Keops: aceasta era o fabrică de producere a aurului mono-atomic! Acest element afecta gravitaţia, spaţiul şi timpul!


marea piramida aurDe-a lungul timpul au fost emise mai multe teorii cu privire la utilitatea piramidelor egiptene… cel puţin, pe site-ul meu, cred că am scris peste 10 articole pe acest subiect. Din punctul meu de vedere, cea mai bună teorie ar fi aceea că piramidele egiptene produc electricitate wireless (vezi articolul meu din 12 noiembrie 2013: Vechile piramide egiptene produceau electricitate wireless! De aici s-a inspirat marele savant Tesla?).

Dar, una dintre cele mai neobişnuite teorii pe care am întâlnit-o acum este prezentată în cartea lui Spencer L. Cross, „Marea piramidă: o fabrică pentru aurul mono-atomic” (“The Great Pyramid: A Factory For Mono-Atomic Gold”). Cartea se găseşte pe Amazon.com, cine este amator să o cumpere… şi costă doar 8,5 dolari! Cross sugerează faptul că Marea Piramidă din Egipt a fost construită în asemenea mod pentru a produce aur mono-atomic! Extrem de interesant! Iar în carte, Cross explică amănunţit cum construcţia vechilor egipteni putea produce acest aur mono-atomic. Erau anumite etape chimice care trebuiau parcurse în obţinerea aurului mono-atomic: de la apa sărată, se obţinea acidul clorhidric şi apoi, prin alte faze complexe, se ajungea la rezultatul urmărit.

Dacă vă întrebaţi de importanţa aurului mono-atomic, aici există multe controverse. Este poate cel mai preţios şi mai misterios subiect dezbătut vreodată. Se spune că are proprietăţi magice, ca prelungirea vieţii oamenilor, permiterea capacităţii de a levita, precum şi a invizibilităţii şi… se pare că Piramida lui Keops avea capacitatea de a-l produce! Aurul mono-atomic este considerat a fi adevărată „piatră filozofală” a alchimiei, o substanţă exotică extrem de valorizată de culturile vechi ale omenirii, pentru proprietăţile sale mistice şi puterile sale magice, încurajând creşterea şi iluminarea spirituală, afectând chiar şi gravitaţia, spaţiul şi timpul!

Oare acesta să fie marele secret al Piramidei lui Keops?


Lasă un comentariu