„Oraşul scufundat din Cuba” – o descoperire epocală, ignorată de peste 15 ani de oficialităţi, pentru că e „din afara timpului şi a spaţiului” în care trăim…


Cuba descopeririÎn jurul anului 2005, o echipă de exploratori lucrau la o misiune de explorare și de cercetare în largul coastei de vest a Cubei, atunci când echipamentul lor (constând, printre altele şi dintr-un sonar) a dat peste mai multe structuri din piatră uimitoare, situate la o adâncime de 650 de metri pe fundul mării.

Structurile păreau a fi extrem de similare, faţă de „deșertul arid” de pe fundul oceanului, părând a fi alcătuite din mai multe pietre organizate simetric, amintind astfel de o dezvoltare urbană. Printre ele, s-a putut distinge şi ceea ce pare a fi o piramidă!

În mass-media, au început să apară titluri de genul „Atlantida a fost descoperită în Cuba” sau „Oraşul pierdut al Atlantidei a fost găsit în Marea Caraibelor”. Asemenea titluri au atras atenţia guvernului cubanez, a autorităţilor din zonă, oamenilor de ştiinţă şi organizaţiilor internaţionale (cum e National Geographic), care au promis că vor investiga imaginile ciudate obţinute de sonar.

Dar, după circa 15 ani de la acest eveniment, povestea pare că a dispărut în obscuritate. Nicio ştire în mass-media pe această temă…  Ce s-a întâmplat cu ruinele scufundate din Cuba? Au fost ele vreodată investigate pe deplin? Și, de ce a tăcut mass-media de atunci cu privire la această descoperire neobișnuită?

Eu bănuiesc că cercetări s-au făcut, însă acestea sunt ţinute secret… Se pare că omenirea nu are dreptul să-şi cunoască adevărata istorie!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO