Descoperire epocală: Google Earth a dezvăluit două piramide gigantice situate pe fundul Oceanului Atlantic, lângă New York! Şi se pare că ele sunt situate pe aceeaşi linie cu Piramida Soarelui din Mexic şi cu marea piramidă egipteană…


piramide submarineCercetătorul argentinian Marcelo Irazusta ne surprinde încă o dată cu descoperirea sa cea mai şocantă: două piramide pe fundul oceanului, la 245 km în largul coastei New York-ului.

Cele două piramide sunt direct legate de Piramida Soarelui din Mexic și de piramida Giza din Egipt. Este fără îndoială, cea mai mare descoperire care leagă cele două culturi îndepărtate în timp și spațiu. Piramida Soarelui, Marea Piramidă din Egipt şi cele 2 noi piramide descoperite pe fundul Oceanului Atlantic, lângă New York, par să fie situate în aceeași linie.

Piramidele submarine par să aibă sute de metri înălţime şi e posibil (ca şi teorie) să fi făcut parte din străvechiul continent scufundat al Atlantidei.

Cele două piramide submarine nu sunt situate una lângă cealaltă, ci la 45 de kilometri distanţă. Puteţi verifica singuri coordonatele celor două piramide pe Google Earth:
– 38 ° 59’13.84 „N 71 ° 50’27.49” W
– 38 ° 44’56.41 „N 72 ° 14’3.16” W

piramida submarina

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO